Loading...
Menu
GRID: Στους τελικούς του Πανελλήνιου Διαγωνισμού "Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση"

GRID: Στους τελικούς του Πανελλήνιου Διαγωνισμού "Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση"

Τα τελευταία χρόνια το IB του Κολλεγίου Ανατόλια δίνει σταθερά το παρών και αναδεικνύεται στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση». Φέτος η ομάδα GRID βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μαθητικής επιχειρηματικότητας. Η παρουσίαση της στην τελική φάση του διαγωνισμού ενώπιον της κριτικής επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου την Παρασκευή 8 Μαΐου, ήταν εξαιρετική κατά γενική ομολογία, και αξίζει την προσοχή και την εκτίμηση όλων μας.

Η πρόνοια για το περιβάλλον, η αειφορία, το σύγχρονο marketing και η κοινωνική υπευθυνότητα, που αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Κολλεγίου Ανατόλια, αποτέλεσαν τον πυρήνα της εικονικής επιχείρησης GRID: μίας υπηρεσίας για τη συλλογή χρησιμοποιημένων ρούχων από καταναλωτές και διάθεση αυτών σε καταστήματα, με σκοπό την ανακύκλωσή τους και την παραγωγή νέων ρούχων.

Η παρουσία των μαθητών και μαθητριών ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής προετοιμασίας και εποικοδομητικής συνεργασίας, στοιχεία που αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον τους και θα τους βοηθήσουν σε όποιο επαγγελματικό μονοπάτι και αν ακολουθήσουν.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν για τη GRID, στις συμβούλους καθηγήτριες του ΙΒ Αθηνά Λιόντα και Αντιγόνη Πυροβέτση για τις βάσεις και τις γνώσεις που δίνουν στα παιδιά.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά και τον εξωτερικό σύμβουλο και μέντορά της Απόστολο Αιγυπτιάδη, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΕΕΔΕ Μακεδονίας, για την πολύτιμη συνδρομή του σε όλα τα στάδια του προγράμματος.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead