Loading...
Menu
Στους ημιτελικούς της “Φιλικής Διαδικτυακής Συνάντησης Ρητορικής”

Στους ημιτελικούς της “Φιλικής Διαδικτυακής Συνάντησης Ρητορικής”

Στους ημιτελικούς της “Φιλικής Διαδικτυακής Συνάντησης Ρητορικής” κατάφερε να φτάσει η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια αποτελούμενη από τους Γιώργο Αξαρλή, Ηλιάνα Αξαρλόγλου, Μαρία Δαουκοπούλου και Πέτρο Μπασάκη. 

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με κοινή πρωτοβουλία του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου και των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου και ήταν ο πρώτος που πραγματοποιήθηκε ψηφιακά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Παρόλο που οι συμμετέχοντες κινήθηκαν σε αχαρτογράφητα νερά, η εμπειρία ήταν αδιαμφισβήτητα μοναδική και πολύ κοντά στους δια ζώσης αγώνες.

Τα θέματα του διαγωνισμού ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά και επιλέχθηκαν με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις. Οι μαθητές και μαθήτριες κλήθηκαν να επιχειρηματολογήσουν είτε υπέρ είτε κατά για το αν οι μαθητές οφείλουν να παρακολουθούν τα τηλε-μαθήματα που προσφέρουν τα σχολεία τους και για το κατά πόσο η πραγματική ελευθερία είναι αποτέλεσμα προσωπικής επιλογής.

Η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια μετά το κλείσιμο των σχολείων συνέχισε τις προπονήσεις της διαδικτυακά και παρουσιάστηκε πολύ καλά προετοιμασμένη, χάρη και στη βοήθεια των προπονήτριες της ομάδας της ρητορικής του σχολείου, την κ. Κλαίρη Μητρούλη και την κ. Αλεξία Σερίδου.

Ενδεικτικά της φιλοπρόοδης και θαυμαστής πορείας των μαθητών και μαθητριών μας είναι και τα σχόλια των κριτών, τα οποία μάς κάνουν όλους υπερήφανους:

“Συνολικά δυνατή παρουσία με ομιλητές που είχαν όλοι αυτοπεποίθηση στα λεγόμενα τους και πληρότητα επιχειρημάτων με επίκληση στην αυθεντία και παραδείγματα.”

“Πολύ καλή εμφάνιση, η οποία πρέπει να γεμίσει με αισιοδοξία τους άξιους προπονητές-δασκάλους σας (Μπράβο για τη δουλειά σας, Κλαίρη και Αλεξία!). Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπειρία που μου προσφέρατε! Μπράβο σας, παιδιά!”

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead