Loading...

Διαγωνισμός υποτροφιών για μαθητές του νομού Λακωνίας

 

Διαγωνισμός Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια

Για την Α΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019

 

Για μαθητές του νομού Λακωνίας

Εξετάσεις: Σάββατο 26 Μαΐου 2018, Σπάρτη

To Κολλέγιο Ανατόλια προσφέρει μία υποτροφία διδάκτρων και τροφείων – με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια– για την Α΄ τάξη Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2018- 2019. Οι υποτροφία προσφέρεται από την οικογένεια Κώστα Σκριβάνου. Η απονομή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ωστόσο το Πρόγραμμα Υποτροφιών με τη σημερινή του μορφή δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ΄60. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί περισσότερες από 1.000 υποτροφίες, ενώ μόνο για τη σχολική χρονιά 2017 – 2018 περισσότεροι από 200 μαθητές στο Γυμνάσιο και Λύκειο, φοιτούν με ολικές ή μερικές υποτροφίες.

Η υποτροφία θα απονεμηθεί σε τελειόφοιτο μαθητή/τρια του Δημοτικού του νομού Λακωνίας κατόπιν εξετάσεων στα Ελληνικά και στα Μαθηματικά στην ύλη της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου  και στα Αγγλικά. Οι εξετάσεις θα γίνουν από κλιμάκιο καθηγητών του Κολλεγίου Ανατόλια το Σάββατο 26 Μαΐου στη Σπάρτη, στις 10:00 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Πλατανιστά 21,  τηλ. 27310 28044).

Για την απονομή της υποτροφίας θα ληφθούν υπόψη και εισοδηματικά κριτήρια. Το οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ.

Η υποτροφία ανανεώνεται κάθε χρόνο σύμφωνα με την πολιτική του σχολείου.

Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής.

 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:

Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια,

τηλ. 2310 398 203 -317, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστοσελίδα: www.anatolia.edu.gr/scholarships

 

Share