Loading...

Ενθουσιώδης η συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου για τις Υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια

 

Θεσσαλονίκη Μαΐου 2018

 

Ενθουσιώδης η συμμετοχή

στον 1ο Αγώνα Δρόμου

για τις Υποτροφίες του Κολλεγίου Ανατόλια

1st Scholarship Run

 

Η δυναμική συμμετοχή του κόσμου κάθε ηλικίας και η μεγάλη χαρά όσων βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης  άφησαν τις πιο ωραίες εντυπώσεις από τον 1ο Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στο Κολλέγιο Ανατόλια για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και του Κολλεγίου Ανατόλια αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από γονείς, μαθητές, εργαζόμενους και υποστηρικτές του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού, όπως και από φίλους του αθλητισμού, αλλά και ανθρώπους που πιστεύουν στην αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης και της απρόσκοπτης πρόσβασης σε αυτήν.

Συμμετέχοντες και θεατές συγκεντρώθηκαν στο σημείο εκκίνησης των δύο διαδρομών: της παιδικής των 600 μ. και του αγώνα των 5 χλμ. που κάλυψε όλο το campus του Κολλεγίου Ανατόλια (Δημοτικό, Γυμνάσιο – Λύκειο, ACT - American College of Thessaloniki – ACT) και έδωσε την ευκαιρία σε δρομείς και περιπατητές να απολαύσουν μία ιδιαίτερη διαδρομή με εναλλαγές σε ένα περιβάλλον ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η Αργυρή Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τριάθλου Χρήστος Γαρέφης.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπροσωπώντας και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, η  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα.

Οι χορηγοί του 1ου Αγώνα Δρόμου ήταν οι: Απ΄ τα περιβόλια του Βεζύρογλου, Βίκος Cola, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ – Άννα Βιλδιρίδη & Σία, INSURE – ασφαλιστικό πρακτορείο Αθανάσιος Πόππης, διαφημιστική εταιρία Minds Strategies, MINERVA,  MLS Innovation Inc., οφθαλμολογικό κέντρο OPHTHALMICA, Saucony, Swim College, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε., ξενοδοχείο μικρών ζώων Better than Home, Κλινική Άγιος Λουκάς.

Χορηγοί επικοινωνίας: Cosmoradio 95,1, Plus Radio 102,6, 103 More.

 
1st Scholarship Run
 

Share