Loading...
Menu
Το Cabaret ανεβαίνει από το Drama Club στο Θέατρο Raphael

Το Cabaret ανεβαίνει από το Drama Club στο Θέατρο Raphael

Το Drama Club, o αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου Ανατόλια παρουσιάζει φέτος το πολυβραβευμένο Cabaret, που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, τόσο ως θεατρικό έργο (8 Βραβεία Τόνυ), όσο και σαν ταινία (8 Όσκαρ). 

Η παράσταση ανεβαίνει στις 1, 2, 3 & 8, 9, 10 Μαρτίου 2024, στις 8:00 μ.μ., στο Θέατρο Raphael του Κολλεγίου Ανατόλια.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο Βερολίνο του 1930. Στη σκιά του ναζιστικού εφιάλτη ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας και όλα τα πρόσωπα του έργου, με κυρίαρχο αυτό της νεαρής περφόρμερ Σάλλυ Μπόουλς, ζουν την προσωπική τους ιστορία με φόντο την ταραγμένη εκείνη εποχή.

Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στο βιβλίο του Joe Masteroff, στο έργο του John van Druten “I am a camera” και στο διήγημα του Christopher Isherwood “Goodbye to Berlin”.

Στίχοι: Fred Ebb
Μουσική: John Kander

Στην παράσταση συμμετέχουν 33 μαθητές και μαθήτριες του Anatolia High School. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο  Βαγγέλης Μανιτάκης. Το σκηνικό και τα κουστούμια είναι της Αντζέλικα Φιλαράκος και της Χριστίνας Δουρίς και η μουσική επιμέλεια, και διδασκαλία των τραγουδιών είναι της Έφης Ράτσου. Οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι της Χριστίνας Παγίδου.

Πληροφορίες

Anatolia High School
Student Services Office
Τηλ: 2310398373

AC Cabaret Poster 2024

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead