Loading...
Menu
Το fair play ο μεγάλος “νικητής” του Junior Aegean Tournament

Το fair play ο μεγάλος “νικητής” του Junior Aegean Tournament

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μαθητών και μαθητριών ολοκληρώθηκε το φετινό Φιλικό Τουρνουά Junior Aegean, που διοργανώνεται για  πέμπτη συνεχή  χρονιά από το Κολλέγιο  Ανατόλια συμβάλλοντας στην καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι και της  συνεργασίας στον χώρο του αθλητισμού. Το Junior Aegean Tournament φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο και στο Alumni Field του Κολλεγίου Ανατόλια από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή 340 αθλητών και αθλητριών από σχολεία της  Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Αθήνας, οι μαθητές και οι μαθήτριες επέδειξαν τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών, στο μπάσκετ αγοριών και στο βόλεϊ κοριτσιών.

Junior Aegean 2024 2

 

Junior Aegean 2024 3

Junior Aegean 2024 4

Junior Aegean 2024 7

Junior Aegean 2024 6

Οι ομάδες του Κολλεγίου Ανατόλια κατέκτησαν συνολικά 11 νίκες - πέντε στο ποδόσφαιρο αγοριών, τρεις στο μπάσκετ αγοριών, δύο στο βόλεϊ κοριτσιών και μία στο ποδόσφαιρο κοριτσιών - σε ένα κλίμα γιορτής και συλλογικού ενθουσιασμού.

Οι διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, όπως ο σεβασμός στον αντίπαλο και το fair play, ήταν για μία ακόμη φορά οι μεγάλοι «νικητές» του τουρνουά.

Junior Aegean 2024 5

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead