Loading...
Menu
"Murder's in the Heir": Ένας φόνος και εννέα ύποπτοι στη νέα παράσταση του Junior Drama Club

"Murder's in the Heir": Ένας φόνος και εννέα ύποπτοι στη νέα παράσταση του Junior Drama Club

To Junior Drama, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Γυμνασίου, ανεβάζει φέτος τo έργο του Billy St. John, "Murder's in the Heir." Πρόκειται για μία διαδραστική κωμωδία, στην οποία το κοινό έχει τον τελευταίο λόγο, αφού με την ψήφο του αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος του έργου.

Ο Simon Starweather, ένας αδίστακτος ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος, συγκεντρώνει τους λίγους συγγενείς του και το προσωπικό που εργάζεται στην έπαυλή του, προκειμένου να τους ανακοινώσει πως το τέλος της ζωής του πλησιάζει και πως σύντομα όλοι τους θα κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία του. Ο ενθουσιασμός τους, ωστόσο, δεν κρατάει πολύ, καθώς η δικηγόρος του σύντομα ανακοινώνει ότι η υπάρχουσα διαθήκη πρόκειται σε λίγες ώρες να ακυρωθεί, γιατί ο πελάτης της έχει βρει έναν πιο 'χρήσιμο' τρόπο να αξιοποιήσει τα χρήματά του. Λίγο αργότερα, και εν μέσω μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Simon Starkweather βρίσκεται νεκρός, και όλοι οι πιθανοί κληρονόμοι του είναι πλέον ύποπτοι για το φόνο του, καθώς έχουν και το κίνητρο, και την ευκαιρία, και το 'όπλο' για να διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα.

Ποιος/Ποια θα αποδειχθεί τελικά ο/η δολοφόνος; Εννέα ύποπτοι, εννέα πιθανά σενάρια. Η ψηφοφορία του κοινού στο διάλειμμα της παράστασης θα κρίνει και το αποτέλεσμα!

Σ' αυτή τη γεμάτη δράση και σασπένς κωμωδία συμμετέχουν συνολικά 18 μαθήτριες και μαθητές από τα δύο Γυμνάσια, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για μήνες, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση των καθηγητών του σχολείου Κωνσταντίνου Κάτσου και 'Ελενας Παρίση. Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 26, Σάββατο 27, και Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 8μμ στο Raphael Hall.

 

  • Πληροφορίες
Κρατήσεις θέσεων από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
 
Γραφείο Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων τ. 2310398373 & 2310398328 (Δ-Π 08:30 - 15:00)
 
Παραστάσεις: 26, 27, 28 Απριλίου 2024 
Έναρξη παραστάσεων:  8:00 μ.μ.

Θέατρο Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead