Loading...
Συνέντευξη: Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου '09

Συνέντευξη: Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου '09

Μιλήσαμε με την Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου, απόφοιτη του Anatolia  High School της τάξης ‘09. Η Χριστίνα αποφοίτησε από Fashion & textile design του πανεπιστημίου UCLAN της Αγγλίας. Το 2012 ξεκίνησε το δικό της πολύ πετυχημένο brand PCP Clothing, στην αρχή με τη δημιουργία κολάν, τον επόμενο χρόνο προστέθηκαν μαγιό και, πλέον, διαθέτουν total outfit collections, διατηρώντας την παραγωγή πάντα στην Ελλάδα. Η Χριστίνα μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες του από το Κολλέγιο Ανατόλια και πώς αυτό την βοήθησε να εξελιχθεί και να πάρει όλες τις κατάλληλες γνώσεις για να έχει μία πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι πολύ μεγάλο αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου. Πολλές φορές θέλω να γυρίσω πίσω και να ξανά είμαι εκεί.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο …

οι ατέλειωτες ώρες στο art room να ετοιμάζω σχέδια και ρούχα για την τελική έκθεση της χρονιάς.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

η κα. Δουρής στα καλλιτεχνικά. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus …

στο γυμνάσιο ήταν τα γήπεδα μπροστά από στο Macedonia Hall, αλλά πηγαίνοντας αργότερα στο IB, αχχχχ οι ατέλειωτες ώρες στον τρίτο όροφο στο art room. Τόση ενέργεια, τόση δημιουργικότητα, αλλά και αυτή η θέα, είναι πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε …

πάρα πολύ να εξελιχθώ και να πάρω όλες τις κατάλληλες γνώσεις για να έχω μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Δεν ήμουν η πρώτη μαθήτρια αλλά όλα μαζί τα μαθήματα και τα clubs βοήθησαν πολύ στη μετέπιτα εξέλιξή μου.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι...

εξέλιξη, μάθηση, δημιουργία.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι …

πολύ μεγάλο αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου. Πολλές φορές θέλω να γυρίσω πίσω και να ξανά είμαι εκεί.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

οι μέρες που ξεκινάει η συλλογή και οι φωτογραφήσεις. Ό,τι έχει να κάνει με το δημιουργικό κομμάτι μου τρώει πολλές ώρες αλλά το απολαμβάνω πλήρως.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

έχω πάρα πολλές σημαντικές στιγμές και δεν θέλω να υποβαθμίσω καμία, γιατί όλες έχουν να κάνουν με ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που κάνουμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι οι άνθρωποι, οι εταιρίες που μας έχουν εμπιστευτεί στο να κάνουμε συνεργασίες, αλλά και ο όλος ο κόσμος που αγαπάει και στηρίζει ένα ελληνικό προϊόν.

Στο μέλλον θέλω να ….

θέλω να εξελιχθώ ακόμα πιο πολύ, να μάθω πιο πολλά πράγματα και να πάω την εταιρία ακόμα πιο ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Share