Loading...
Events

Events

Επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας συμμαθητές και κάντε νέες επαγγελματικές γνωριμίες, παρακολουθήστε μία σειρά από διαλέξεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια δια βίου μάθησης και εργαστήρια, αποκλειστικά σχεδιασμένα για εσάς, τους αποφοίτους του Κολλεγίου Ανατόλια.

Reunions

Τα reunions βοηθούν εσάς τους αποφοίτους να αισθανθείτε μέλη μιας μικρής κοινωνίας με κοινό παρονομαστή. Η βάση αυτής της σχέσης είναι το Κολλέγιο Ανατόλια, το οποίο έχει δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων του. Οι απόφοιτοι συναντιούνται με τους συμμαθητές τους και το μυαλό επιστρέφει σε χρόνια ανέμελα γεμάτα γέλια και χαρά. Ελάτε και εσείς να ανανεώσουμε αυτούς τους δεσμούς και να δημιουργησουμε έναν κύκλο ασφάλειας και εμπιστοσύνης ανάμεσά μας!

Campus Tours

Μήπως έχετε καιρό να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας σχολείο; Αισθάνεστε ότι σας έλειψε η οικογένεια του Κολλεγίου Ανατόλια; Είμαστε εδώ για να σας ξεναγήσουμε στους αγαπημένους σας χώρους. Θα βρείτε πως πολλοί από αυτούς έχουν μάλλον αλλάξει... προς το καλύτερο!

Past events

personal branding alumni event

Personal Branding

7 Νοεμβρίου 2018

Η Μαρία Παπάζογλου μάς παρουσίασε ένα workshop ώστε να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τον καλύτερο επαγγελματικό τους εαυτό και να θέσουν σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους.

Το Personal Branding workshop έχει την ευχέρεια της άμεσης εφαρμογής στην καθημερινή και επαγγελματική δραστηριότητα όπως:

  • Ενδυνάμωση και κινητοποίηση για την επαγγελματική εξέλιξη
  • Σχεδιασμός στρατηγικής καριέρας και στόχων
  • Ανάδειξη του ιδανικού επαγγελματικού προφίλ
  • Βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων
  • Αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

FB event

25 Απριλίου 2018

Ο γνωστός Social Media Marketer/Trainer Δημήτρης Δημητριάδης μας έδειξε έξυπνους τρόπους πως μπορούμε με πολύ μικρό budget και στοχευμένες ενέργειες να προωθήσουμε την επιχείρηση μας και να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

tree

Cooking Event

18 Απριλίου 2018

Ένας αγαπημένος χώρος των μαθητικών μας χρόνων, η αίθουσα οικιακής οικονομίας,φιλοξένησε μια εκδήλωση υψηλών γευστικών επιδόσεων με τον Executive Chef του The Met Hotel - Thessaloniki, Dimitris Tsananas.

Οι απόφοιτοι μας είχανε την ευκαιρία να παρακουλουθήσουν και να δοκιμάσουν την υπέροχη συνταγή του έμπειρου Chef.

GDPR event

27 Μαρτίου 2018

Τις καινοτομίες, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) μας παρουσίασε η καθηγήτρια Δικαίου Πληροφορικής ΠΑΜΑΚ & Διευθύντρια Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Δίκαιο και Πληροφορική" του ΠΑΜΑΚ και του ΔΠΘ Ευγενία Αλεξανδροπούλου.

tree

Δεντροφύτευση

18 Μαρτίου 2018

Μια περιβαλλοντική δράση του Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου –Πυλαίας Χορτιάτη

LINKEDIN

LinkedIn Event

24 Ιανουαρίου 2018

Στο Workshop που πραγματοποιήθηκε μάθαμε πώς κάθε νέος ή καταξιωμένος επαγγελματίας μπορεί, μέσω της πλατφόρμας του LinkedΙn, να περιγράψει την επαγγελματική του διαδρομή και την προϋπηρεσία του με έναν μοναδικό τρόπο ώστε να προσελκύσει επιτυχημένες προτάσεις για συνεργασίες.

Share