Loading...
Συνέντευξη: Ναταλία Χαντζή '13

Συνέντευξη: Ναταλία Χαντζή '13

Μιλήσαμε με τη Ναταλία Χαντζή, απόφοιτη του Anatolia High School της τάξης του ’13.  Η Ναταλία σπούδασε Business Management στο Brunel University London. Μετά τις σπουδές της, επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον τουρισμό. Το 2015, σε ηλικία 20 ετών, ανέλαβε τη δημιουργία του Avaton Luxury Hotel στη Χαλκιδική, το οποίο μέσα σε μόλις τρία χρόνια, κατάφερε να γίνει µέλος του διεθνούς ομίλου Relais & Châteaux, που περιλαμβάνει 600 ξενοδοχεία, τα οποία ειδικεύονται στη γαστρονομική αριστεία. Στη συνέχεια, το 2020, ίδρυσε την Avaton Hotel Management, µε στόχο να βοηθήσει ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών να βελτιώσουν τα αποτελέσματα και να αναπτύξουν τις μονάδες τους. Στην ηλικία των 27 ετών κατέκτησε μία σημαντική θέση στη λίστα  Forbes  “30 under 30”  ως μία από τις νεότερες Generals Managers σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι η αγάπη μας για το σχολείο και το αίσθημα οικογένειας που νιώθουμε κάθε φορά που συναντιόμαστε. 

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο …

Είναι τα Morning Assemblies στο Tracy Hall με δυνατά τη μουσική όπου βρισκόμασταν όλοι μαζί για να ξεκινήσουμε δυναμικά την μέρα μας και να πούμε τα νέα μας.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

Ο κ. Στάγκος ήταν για μένα ένας πραγματικός Δάσκαλος! Μου έμαθε να αναρωτιέμαι, να σκέφτομαι, να εμβαθύνω, και μου δίδαξε πώς μπορώ να μάθω μόνη μου. Καλλιέργησε το πνεύμα και την κρίση μας μέσα από συζητήσεις με αφετηρία την επικαιρότητα ξεπερνώντας τα όρια της ύλης, της σχολικής τάξης, της χώρας που ζούμε. Η Ellen όπως την φωνάζαμε πάντα (Proestopoulos) ήταν ένας συνδυασμός της καλύτερης φίλης μας και της αγαπημένης μας μαμάς. Ως Director of Student Services με αγκάλιασε και μου έμαθε τη μαγεία του Group Discussion και του MUN μαζί με τον Peter Derluyn και τα θεωρώ και τα δύο καθοριστικά για τη μετέπειτα πορεία μου.

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus

το επιβλητικό Macedonia, όπου πέρασα όλα τα χρόνια της φοίτησής μου στο σχολείο με τα συρταρωτά, ξύλινα παράθυρα που είχαν θέα μέχρι το κέντρο της πόλης.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Να βγω από το comfort zone μου, να ανακαλύψω ταλέντα που δεν φανταζόμουν καν ότι έχω, να γνωρίσω φίλους ζωής. Όξυνε την κρίση μου, εξέλιξε τη δημιουργικότητά μου, με ευαισθητοποίησε σε κοινωνικά θέματα και έθεσε τις βάσεις για τον τρόπο σκέψης που έχω αναπτύξει μέσα στα χρόνια.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

η αγάπη μας για το σχολείο και το αίσθημα οικογένειας που νιώθουμε κάθε φορά που συναντιόμαστε. Είναι σαν να υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας που μας συνδέει αν και είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι …

το σπίτι που μπορεί να μην επισκέπτομαι πια τόσο συχνά αλλά είναι πάντα στην καρδιά μου ως ένα σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση της σκέψης, του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μου.  

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

το γεγονός ότι δημιουργούμε αναμνήσεις διακοπών που διαρκούν μια ζωή στην καρδιά των φιλοξενούμενών μας. They come as guests… they leave as friends!

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

The best is yet to come…!

Tο μέλλον θέλω να ….

είναι ειρηνικό, δημιουργικό, γεμάτο με ευτυχία και εμπειρίες που θα με κάνουν καλύτερη.

Share