Loading...
Δημήτρης Αλεβίζος '15

Δημήτρης Αλεβίζος '15

Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Αλεβίζο απόφοιτο του Anatolia High School της τάξης του ’15. Ο Δημήτρης σπούδασε Strategic Design and Management στο Parsons School of Design, στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Σήμερα, ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Ανάλυση Δεδομένων (Data Αnalytics) στο Zicklin School of Business, είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ¨FAROS” swimwear και εργάζεται για να επεκτείνει τη δραστηριότητά της πρώτης ίσως βιώσιμης ελληνικής εταιρίας με ανδρικά μαγιό η οποία έχει διεθνή ορίζοντα.

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να βάλω τα θεμέλια για το μέλλον

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο …

είναι οι πρώτες μέρες κάθε ακαδημαϊκού έτους, να εξοικειωνόμαστε με τα καινούρια μας μαθήματα, να παίρνουμε τετράδια και γενικά να προετοιμαζόμαστε για τη χρονιά που έρχεται.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

η Χριστίνα Δουρής, επειδή πάντα είχε μία πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ. Ήταν από τις καθηγήτριες που αισθανόσουν πολύ κοντά σου, κάτι που έκανε το μάθημα πολύ πιο ευχάριστο και χαρούμενο. Ακόμη και σήμερα έχουμε κρατήσει πολύ καλή και στενή επαφή και την αγαπώ πολύ.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

βάλω τα θεμέλια για το μέλλον. Όσο ήμουν μικρότερος δεν το αντιλαμβανόμουν, δεν καταλάβαινα δηλαδή πόση σημασία έχει να ξεκινάς από ένα μέρος που σου μαθαίνει τις σωστές αξίες. Αργότερα, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτό ακριβώς μού έδωσε τα φτερά ώστε να μπορώ να πετάξω.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

μεγάλα όνειρα, αποφασιστικότητα και γνώση.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια …

δεν είναι μόνο ένα σχολείο όπου έζησα κάποια χρόνια. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου που περιλαμβάνει μέρος της οικογένειάς μου. Από μικρό παιδί θυμάμαι να πηγαίνω στο γραφείο της μητέρας μου, που εκείνα τα χρόνια ήταν Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου και να πηγαίνουμε μαζί στα labs, στα γήπεδα και σε όλο το campus. Για μένα το Ανατόλια είναι ο σπόρος για ό,τι έχω σήμερα στη ζωή μου και θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ιδιοκτήτες καταστημάτων, επενδυτές, πελάτες και να προσπαθώ να τοποθετώ παντού και να πουλάω το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από μία συλλογή μαγιό.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

όταν αποφάσισα να μπω ξανά στο πανεπιστήμιο για να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό μου στην Ανάλυση Δεδομένων , κάτι το οποίο ήταν πολύ μακριά από το comfort zone μου. Γνωρίζω, όμως, ότι μελλοντικά θα συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της επαγγελματικής μου πορείας.

Στο μέλλον θέλω να ….

είμαι ευτυχισμένος και υγιής και όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Share