Loading...
Συνέντευξη: Χριστίνα Κάκκου '94

Συνέντευξη: Χριστίνα Κάκκου '94

Μιλήσαμε με τη Χριστίνα Κάκου, απόφοιτη του Anatolia High School της τάξης του '94. Η Χριστίνα σπούδασε μαγειρική στη φημισμένη σχολή Le Cordon Bleu, στο Παρίσι. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας δούλεψε στον χώρο της κουζίνας, η αγάπη της για τα γλυκά, όμως, την έκανε να αλλάξει πορεία και να παρακολουθήσει επαγγελματικά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής στις σχολές Le Nôtre και Bellouet Conseil στο Παρίσι. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη ζαχαροπλαστική στον δικό της πολύ γνωστό χώρο με την ονομασία Sugarela.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο…

Προσπαθώ να διαλέξω μεταξύ της παράστασης του Drama Club το 1988 (αν θυμάμαι καλά) «The Wizard of OZ”, την οποία παρακολούθησα ως θεατής και τις εκδηλώσεις του Μουσικού Τριημέρου το 1992 (πάλι αν θυμάμαι καλά..) με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής ήταν …

ο Τάσος Ναούμ, η Μπέτυ Στεφανίδου και η Χριστίνα Δουρής.

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus…

ήταν στην σκεπή της τότε καινούργιας βιβλιοθήκης (Ελευθεριάδης), όπου μπορούσες να ανέβεις από κάτι σκαλάκια και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να...

διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

ότι λόγω των πολλών δυνατοτήτων που προσφέρει το σχολείο μας, νομίζω ότι ένα κοινό στοιχείο των αποφοίτων, είναι το diversity.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι ….

ένα μεγάλο κομμάτι των εφηβικών μου αναμνήσεων.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι...

η δημιουργία καινούργιων συνταγών και σχεδίων.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή…

την έναρξη της Sugarela.

Στο μέλλον θέλω να…

ισορροπήσω καλύτερα τον προσωπικό και τον επαγγελματικό μου χρόνο.

Share