Loading...
Συνέντευξη: Θάλεια Καραφυλλίδου '07

Συνέντευξη: Θάλεια Καραφυλλίδου '07

Μιλήσαμε με τη Θάλεια Καραφυλλίδου, απόφοιτη του Anatolia High School της τάξης ’07. Η Θάλεια σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Manchester με ειδίκευση στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και συνέχισε στο ίδιο πανεπιστήμιο τις διδακτορικές της σπουδές πάνω στο δίκαιο του copyright.
Μετά τις σπουδές της εργάστηκε στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε International PR Manager του Ξενοδοχειακού Ομίλου TOR Hotel Group, εκπροσωπώντας τα ξενοδοχεία Excelsior και City Hotel στη Θεσσαλονίκη και το Eagles Palace και Eagles Villas στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

Είναι μέλος του International PR Association και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το 2019 ανέλαβε τη διεύθυνση της Vogue Greece, και έγινε έτσι η νεότερη διευθύντρια του περιοδικού Vogue παγκοσμίως στην ιστορία του τίτλου.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι το alma mater μου, το σχολείο που με γαλούχησε, μου έδωσε τόσες δυνατότητες και πάντα θα το θεωρώ δεύτερο σπίτι μου

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο…

είναι η συμμετοχή μου στις υπέροχες παραστάσεις του Drama Club.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

η Στέλλα Τσοτινού, μια καταπληκτική φιλόλογος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην είσοδό μου στη Νομική, τη σχολή της πρώτης μου επιλογής. 

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus

είναι το εμβληματικό Macedonia Hall με την εξαιρετική αρχιτεκτονική

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, να εισαχθώ στη Νομική, να εξελίξω δεξιότητές μου μέσω του προγράμματος εξωσχολικών δραστηριοτήτων, να γνωρίσω ανθρώπους με όραμα όπως ο Δρ Πάνος Βλάχος που αποτελεί πηγή έμπνευσης και να κάνω φίλους ζωής που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

η βαθιά αγάπη τους για το σχολείο και τους ανθρώπους του και η υποστήριξη που έχουν μεταξύ τους οι απόφοιτοί του.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι …

το alma mater μου, το σχολείο που με γαλούχησε, μου έδωσε τόσες δυνατότητες και πάντα θα το θεωρώ δεύτερο σπίτι μου. 

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

η στιγμή που παίρνω στα χέρια μου κάθε μήνα το τεύχος μας κατευθείαν από το τυπογραφείο. Όλη η δουλειά που έχει κάνει η υπέροχη ομάδα της Vogue Greece παίρνει σάρκα και οστά!

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

τη δημιουργία του πρώτου παγκοσμίως unretouched τεύχους, με εξώφυλλο την Οσκαρική Regina King και τη διοργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου μόδας στην Ελλάδα, το Change Makers με ομιλητές την Anna Wintour, τον Christian Louboutin, τον Jean Paul Gaultier, τον Olivier Roustein του Balmain και την πρωταγωνίστρια του Suits Sarah Rafferty.

Στο μέλλον θέλω να ….

δω τη βιομηχανία της μόδας να γίνεται πραγματικά συμπεριληπτική, να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους και να γιορτάζει όλα τα σώματα.

Share