Loading...
Anatolia High School Homecoming 2024

Anatolia High School Homecoming 2024

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 100 χρόνια του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη!

Ελάτε να μοιραστούμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις και να δημιουργήσουμε νέες, σε ένα ξεχωριστό Anatolia High School Homecoming που θα μείνει αξέχαστο!

Πού; Στους κήπους του Macedonia Hall
Πότε; Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρα: 17:30 - 23:00

Ετοιμάζουμε για εσάς μια μοναδική εκδήλωση με φαγητό και ποτό, γεμάτη μουσική, χορό και ανανεωμένη διάθεση σε ένα μαγευτικό σκηνικό. 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε και να ανανεώσετε τις φιλίες σας με συμμαθητές και συμμαθήτριες, να συναντήσετε παλιούς καθηγητές και καθηγήτριες, να μοιραστείτε τις πιο χαρούμενες και αστείες σας στιγμές και να διασκεδάσετε όπως τότε!

Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα νέα και τις εξελίξεις στο σχολείο μας, αλλά και να κάνετε τη βόλτα σας στο ανανεωμένο campus μας.

Δηλωστε τωρα συμμετοχη εδω

Φέτος, στο πλαίσιο του επετειακού Homecoming μας, ο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια διοργανώνει ένα συναρπαστικό μίνι τουρνουά μπάσκετ. Σας καλούμε να σχηματίσετε τις ομάδες σας, να φορέσετε τα αθλητικά σας και να έρθετε έτοιμοι και έτοιμες για παιχνίδι και διασκέδαση! Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν και η κλήρωση των ομάδων θα γίνει με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής. Δηλώστε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024.

Δηλωση συμμετοχης στο μινι τουρνουα μπασκετ

Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα με όλους όσους διατηρείτε επαφή από το σχολείο και ελάτε να κάνουμε το φετινό, εορταστικό Homecoming πιο μεγάλο από ποτέ!

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Κολλεγίου Ανατόλια και του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στο αγαπημένο μας Κολλέγιο Ανατόλια!

Here’s to another 100!

#Anatolia100Thessaloniki #Homecoming #AnatoliaHighSchool

Share