Loading...

Class Challenge: Οι απόφοιτοι στο πλευρό των μαθητών

Εδώ και δεκαετίες οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Ανατόλια βρίσκουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να προσφέρουν στο Σχολείο, να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του και να συμπαρασταθούν στους μαθητές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πνεύματος αλληλεγγύης που τους εμπνέει είναι το Πρόγραμμα Υποτροφιών Class Challenge.

Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, σημειώθηκε αύξηση των μαθητών που ζήτησαν οικονομική ενίσχυση. Ανάμεσά τους αριστούχοι μαθητές καθώς και παιδιά που ξεχώρισαν σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Πολλοί απόφοιτοί μας, κινητοποιήθηκαν ως τάξεις για να υποστηρίξουν τους συγκεκριμένους μαθητές ώστε να αποφοιτήσουν από το Σχολείο μας.

Συγκεκριμένα, απόφοιτοι 18 τάξεων έχουν ενημερωθεί και συμμετέχουν στο Class Challenge. Πρόκειται για τις τάξεις: ’63, ’65, ’66,’71, ’72, ’77, ’79, ’80, ’87, ’88, ’90, ’91, ’93, ’94, ’99, ’01, ’12.

Εκ μέρους των γονέων, καθηγητών και των συμμαθητών των παιδιών αυτών, το Κολλέγιο Ανατόλια ευχαριστεί θερμά τους αποφοίτους του για τη συγκινητική πρωτοβουλία.

Share