Loading...
Συνέντευξη: Σταυριάνα Ασπρογιαννίδου '05

Συνέντευξη: Σταυριάνα Ασπρογιαννίδου '05

Μιλήσαμε με τη  Σταυριάνα Ασπρογιαννίδου, απόφοιτη του Anatolia High School της τάξης του ’05. Η Σταυριάνα είναι Διευθύντρια και επικεφαλής της Νοτίου Ευρώπης και Μεσογειακών χωρών εντός της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Μονάδας στην WTW. Εμπλέκεται και φροντίζει μία μεγάλη λίστα πελατών, από τις παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι τους μεγάλους και πολύπλοκους παγκόσμιους εμπορικούς στόλους που είναι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν από τη διαχείριση και λειτουργία των πλοίων τους.

Η Σταυριάνα έχει πτυχίο Οικονομικών σπουδών, μεταπτυχιακό MSc στο Insurance & Risk management από το Bayes Business School  (πρώην Cass), μεταπτυχιακό LLM στο Ναυτιλιακό Δίκαιο από το City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα  Επιχειρηματικότητας στο Harvard Business School. Έχει επίσης αποσπάσει τον τίτλο Chartered broker από το ACII,  καθώς και τον τίτλο Chartered Manager από το CMI. Aυτή τη στιγμή ολοκληρώνει ένα Executive MBA στο Cranfield University με μερική υποτροφία από την Βρετανική κυβέρνηση.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι θεμέλιος λίθος.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο …

είναι αμέτρητες, ανεκτίμητες και ανεξίτηλες . Αν έπρεπε να διαλέξω θα ήταν στιγμές με τις φίλες μου να κάνουμε πλάκα μέσα ή έξω από την τάξη.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν …

ο Λέων Ναρ. Έχει μία τρομερή μεταδοτικότητα και αμεσότητα καθώς και πολύ ωραίο χιούμορ και τα μαθήματα μαζί του ήταν πολύ ευχάριστα.  

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus

είναι δύο. Η είσοδος του Macedonia Hall που είναι τόσο επιβλητική και την έχω συνδυάσει με πολλές όμορφες αναμνήσεις, αλλά και το δασάκι που περνούσαμε τα μεγάλα διαλείμματα .

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

δημιουργήσω σχέσεις ζωής και να χτίσω τα θεμέλια για μία επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία και επαγγελματική καριέρα. 

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι …

 η ακεραιότητα, η προσήλωση στον στόχο και η  επιδίωξη της επιτυχίας.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι …

θεμέλιος λίθος.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

 η επαφή με τον πελάτη και η επίτευξη κοινών στόχων.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή …

Είναι πολλές αυτές οι στιγμές και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω μόνο μία. Είναι όμως όλες εξίσου σημαντικές στην πορεία της καριέρας μου.

Στο μέλλον θέλω να ….

κάνω τους μεγαλύτερους στόχους μου πραγματικότητα και να μπορέσω να προσφέρω περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο.

 

Share