Loading...

Παράσταση του Ομίλου Forensics Α’ και Β’ Γυμνασίου


Την Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 7:30 μ.μ., οι μαθητές της Α’ και Β’ Γυμνασίου του Ομίλου Forensics, ανέβασαν την παράσταση το «Ημερολόγιο ενός Αδύναμου Παιδιού: Μια Σειρά από Σκετς». Πλαισιωμένη από σύγχρονες μουσικές επιτυχίες και μουσική από τα μιούζικαλ του high school, η παράσταση γοήτευσε τους φίλους και τα μέλη των οικογενειών των παιδιών που ήταν εκεί.  

Βασισμένα σε μια δημοφιλή σειρά βιβλίων με τον ίδιο τίτλο, τα σκετς απέδωσαν τις δοκιμασίες και τις απογοητεύσεις ενός νεαρού αγοριού, του Greg, καθώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της πρώτης τάξης στο γυμνάσιο. Διαφορετικοί μαθητές του Ανατόλια εναλλάσσονταν στη σκηνή αποδίδοντας όλους τους χαρακτήρες του έργου, όπως ο Greg, ο αδελφός και η μητέρα του, ο καλύτερός του φίλος και διάφορα παιδιά στο σχολείο. Προκειμένου να είναι αναγνωρίσιμος, ο χαρακτήρας του Greg  φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Σύμφωνα με τις συμβούλους του ομίλου Ελένη Χονδρόπουλος και Έμιλυ Μπακόλα, η απόφαση να παίξουν διαφορετικοί μαθητές τους ίδιους ρόλους συνέβαλε στο να δοθεί έμφαση στην καθολικότητα της εμπειρίας στη μέση εκπαίδευση: όλοι αντιμετωπίζουμε απογοητεύσεις με τους φίλους, την εφηβεία και τις αλλαγές στο σώμα μας και όλοι έχουμε ανησυχίες για τη δημοτικότητα, το πόσο “cool” είμαστε και το πόσο ταιριάζουμε στην παρέα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς και χορευτές της παράστασης και πολλές ευχαριστίες στην Ελένη Χονδρόπουλος και στην Έμιλυ Μπακόλα για την τεχνική τους υποστήριξη!

Share