Loading...

Εξωσχολικές διακρίσεις μαθητών του Κολλεγίου Ανατόλια το 2013

Εξωσχολικές διακρίσεις μαθητών του Κολλεγίου Ανατόλια το 2013

Με πλειάδα εξωσχολικών διακρίσεων για τους μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια ολοκληρώθηκε η ακαδημαϊκή χρονιά 2012 – 2013.  

Ο Νίκος Κουκουλεκίδης, μαθητής του 2ου έτους του IB Diploma Program, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη 72η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής που διεξήχθη στο Βόλο. Στον ίδιο διαγωνισμό ο Ευθύμιος Αλκιβιάδης Πράπας, απέσπασε εύφημο μνεία.

Στο αθλητικό τουρνουά της Γερμανικής Σχολής, η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Κολλεγίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, όπως και η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών. Στο βόλεϊ κοριτσιών η ομάδα του Ανατόλια αναδείχθηκε δεύτερη, ενώ τα αγόρια κατέκτησαν τη 2η θέση στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Στο τουρνουά της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο, το Κολλέγιο Ανατόλια αναδείχθηκε πρώτο στο μπάσκετ αγοριών, στο βόλεϊ κοριτσιών και στο ποδόσφαιρο κοριτσιών. Η ομάδα των αγοριών κατέκτησε τη 2η θέση στο ποδόσφαιρο.  

Στους μαθητικούς αγώνες στίβου, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο,   στη σφαιροβολία κοριτσιών Γυμνασίων οι μαθήτριες του Ανατόλια, Σταυρούλα Πέγιου και Βερώνη Κάππα κέρδισαν αντίστοιχα την 1η και 2η θέση, και στο άλμα εις ύψος η μαθήτρια Γουγούση Αναστασία πήρε τη 2η θέση. Στους αγώνες Λυκείων ο μαθητής του Ανατόλια Μανούσης Γιαμούκης βγήκε πρώτος στη σφαιροβολία και ο Γιώργος Νταμπίζας δεύτερος στα 3.000μ.

Καλύτερος αθλητής της χρονιάς στο Κολλέγιο Ανατόλια αναδείχθηκε ο μαθητής Δημήτρης Μαυρίδης.
*Ατομικές Διακρίσεις

Ο μαθητής του Λυκείου Αλέξης Παπαζήσης κατέκτησε τον Ιούλιο με την ομάδα του Ηρακλή το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ κατηγορία Παίδων.


Share