Loading...

MSU: Eξετάσεις γλωσσομάθειας για την Αγγλική Γλώσσα στο Κολλέγιο Ανατόλια

 

Michigan State University - MSU

Eξετάσεις γλωσσομάθειας για την Αγγλική Γλώσσα στο Κολλέγιο Ανατόλια

Εγγραφές έως τη 1η Νοεμβρίου 2015

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια, μετά από μακρόχρονη συνεργασία με το Michigan State University (MSU), έχει επιλεγεί και διοργανώνει σε συνεργασία με το DEREE (The American College of Greece) τη διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας για την Αγγλική Γλώσσα στην Ελλάδα. Λόγω, μάλιστα, της μεγάλης συμμετοχής στις εξετάσεις και του ενδιαφέροντος που καταγράφεται,  ο αριθμός των εξεταστικών κέντρων έχει αυξηθεί σε 43 σε όλη τη χώρα.

Οι εξετάσεις με τα αρχικά MSU–CELC και MSU-CELP, σχεδιάσθηκαν για να αξιολογούν τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας στα επίπεδα Β2 (Lower) και C2 (Proficiency), με βάση την κλίμακα επιπέδων γλωσσομάθειας του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEFR – Common European Framework of Reference).  Και οι δυο εξετάσεις αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ (ΑΠ 40462/21.10.08).

Στις τελευταίες εξετάσεις οι οποίες διεξήχθησαν τον Μάιο 2015, οι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια σημείωσαν 95% επιτυχία.

Οι επόμενες εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια για τα επίπεδα Proficiency (MSU-CELP) και Lower (MSU-CELC), στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015, αντίστοιχα. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.msu-exams.gr

 

Share