Loading...

Ξανά στα θρανία! Are you ready to teach?

 

Ξανά στα θρανία!

Are you ready to teach?

 

Teaching English as a Foreign Language Certificate Program - TEFL

 

Πρόγραμμα Μεθοδολογίας Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας

 

To ACT - American College of Thessaloniki, προσφέρει για δέκατη συνεχή χρονιά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ενδιαφέρει όσους διδάσκουν, καθώς και όσους ενδιαφέρονται να διδάξουν την Αγγλική γλώσσα.

Το ταχύρυθμο, εισαγωγικό πρόγραμμα Teaching English as Foreign Language (TEFL) απευθύνεται κυρίως σε καθηγητές Αγγλικών όλων των επιπέδων με μικρή εμπειρία διδασκαλίας, σε φοιτητές πανεπιστημίου και πτυχιούχους Αγγλικής Φιλολογίας, καθώς και σε ενδιαφερόμενους με επαρκή γνώση Αγγλικών.

Το πρόγραμμα TEFL θα μυήσει τους συμμετέχοντες στον σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Καλύπτει τα βασικά θέματα της μεθοδολογίας της διδασκαλίας με πρακτικά παραδείγματα και θεωρία που αφορούν στη συλλογή και οργάνωση εκπαιδευτικού υλικού, τρόπους εφαρμογής των μέσων επικοινωνίας στη διδασκαλία, προετοιμασία για κάθε γλωσσική ενότητα (language skills), διαχείριση τάξης, κλπ.  Εκτός από τα μαθήματα, και πέρα από τις 30 ώρες του βασικού προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας, καθώς και να διδάξουν για πρακτική εξάσκηση μια μικρή ενότητα του μαθήματος, στο Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το ACT στεγάζει στις εγκαταστάσεις του Κέντρο Μεθοδολογίας της Διδασκαλίας, με πλούσιο διδακτικό υλικό. Άρτια εκπαιδευμένοι καθηγητές με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας απαρτίζουν την εκπαιδευτική ομάδα του TEFL. Στους συμμετέχοντες παρέχεται, επιπλέον, πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Bissell, καθώς και διδακτική υποστήριξη και πέραν της λήξης του σεμιναρίου.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος: 19 - 22 Νοεμβρίου & 26 – 29 Νοεμβρίου 2015 (πρωινές ώρες)

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.act.edu/tefl

 

 

Για πληροφορίες και εγγραφές:

ACT Admissions

κ. Ρούλα Λεμπετλή (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

2310 398239

 

 

Share