Loading...

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - από το Junior Drama Club

 

“Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”

 από το Junior Drama Club

 

Το Junior Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια παρουσιάζει στις 16 & 17 Απριλίου 2016 στο Raphael Hall το μιούζικαλ «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λιούις Κάρολλ, που παρακολουθεί την αγαπημένη ηρωίδα στις τρελοκαπελαδούρικες περιπέτειές της. Το ταξίδι της Αλίκης, που είναι πάντα περίεργη να εξερευνήσει καινούρια πράγματα, ξεκινάει αρκετά αθώα καθώς κυνηγά τον Λευκό Λαγό. Οι εμπειρίες της γίνονται ολοένα και πιο παράξενες: μία μεγαλώνει και μία μικραίνει, μιλάει σε ένα πόμολο, τρέχει με το Dodo bird, μπλέκεται με την Tweedle Dee και τον Tweedle Dum, συναντάει τα χαριτωμένα λουλούδια, χορεύει ραπ με την εκθαμβωτική Κάμπια, γιορτάζει με τον Τρελοκαπελά την ημέρα που δεν έχει γενέθλια και νικάει τη Βασίλισσα των Τραπουλόχαρτων στο δικό της παιχνίδι!

 

Παρουσιάζοντας τραγούδια από την εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων, Disney’s Alice in Wonderland Jr., αυτό το μιούζικαλ αποτελεί μια εντυπωσιακή εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού.

Παραστάσεις: Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου 2016, 8μ.μ. Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια

 
 
 

Share