Loading...

Σημαντικές διακρίσεις στον αθλητισμό για τους μαθητές μας

 

Σημαντικές διακρίσεις στον αθλητισμό για τους μαθητές μας


Διακρίσεις στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης,   χάρισε στο Κολλέγιο Ανατόλια  ο Αστέρης Μπάκας. Ο μαθητής του 2ου γυμνασίου του κολλεγίου Ανατόλια κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνή αγώνα σκι FIS και επίσης το χρυσό μετάλλιο στο 2ο κύπελλο Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο στο Πήλιο και το Ελατοχώρι.   

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Τάε κβο ντο κατέκτησε η Παρασκευή Τσελέκογλου, μαθήτρια του ΙΒ1 του Κολλεγίου Ανατόλια. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα τον Φεβρουάριο και διάκριση της μαθήτριάς μας ήρθε μετά από πέντε δύσκολες αναμετρήσεις. Η ίδια πάντως υποσχέθηκε να του χρόνου να ανέβει σε ένα ακόμη υψηλότερο σκαλί στο βάθρο και να διεκδικήσει και το χρυσό μετάλλιο.

Η μαθήτρια της Α^27 τάξης, του 1ου Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατολια, Ελένη Κιακίδου συμμετείχε με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., στο Πανελληνιο πρωταθλημα Πανπαιδων- Πανκορασιδων που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων 12-13 ετών κάτω των 57kg (3η Πανελληνιονίκης). Τον ίδιο μήνα πήρε μέρος στο 4ο European King of Taekwon-Do tournament, τμήμα του European Circuit, και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 700 αθλητές από 9 χώρες ηλικίας 8 έως 39 ετών. Η Ελένη Κιακίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία female children 12-13 ετών κάτω των 57kg.

 

Share