Loading...
Menu

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο INGLE HALL

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η χαρούμενη αυτή γιορτή μάζεψε γονείς και παιδιά στους φιλόξενους χώρους του Κολλεγίου για να προϋπαντήσουν τα Χριστούγεννα.

Η φετινή μας ήταν η πιο πετυχημένη! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με επικεφαλής το δραστήριο πρόεδρό του, κ. Κεσίσογλου, σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό, οργάνωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Η παρουσία ενός διασκεδαστή-κλόουν γέμισε το πρόγραμμα με χορό, τραγούδι και παιχνίδι. Τα μεγάλα παιδιά έπαιξαν στα γήπεδα και στη συνέχεια τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στόλισαν το δέντρο.  Το φαγητό ήταν υπέροχο και η ατμόσφαιρα γιορταστική. Τα χριστουγεννιάτικα δημιουργήματα των παιδιών που είχαν την σφραγίδα της κας Β. Ρεΐση πουλήθηκαν όλα!

Τη γιορτή τίμησαν ο κ. Jackson, ο Δρ. Κανέλλης, ο κ. Παπαϊωάννου, έφοροι, γονείς και σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό.

Μία ακόμη γιορτή, όμως, με υπέροχα δρώμενα, χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια, και μοναδικά μηνύματα προσέφεραν οι μαθητές της Β’ και της Ε’ τάξης στη γιορτή που διοργάνωσαν στο σχολείο την τελευταία μέρα πριν τις διακοπές.  Τα παιδιά έμειναν έκθαμβα από την υπέροχη γιορτή που την επιμελήθηκαν με κέφι οι δασκάλες των τάξεων και η μουσικός του σχολείου.


 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη