Loading...
Menu

Πανδαισία Θρησκευτικών Ύμνων

O Δήμος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στη Λατρευτική Εβδομάδα με ύμνους της Εβδομάδας των Παθών. 

Ο Πάρης Γκούνας, καλλιτεχνικός Διευθυντής των παραδοσιακών συγκροτημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργάνωσε με άψογο τρόπο την εκδήλωση.  Η συνύπαρξη της ορχήστρας και της χορωδίας του παραδοσιακού συγκροτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη χορωδία των ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης και την παιδική χορωδία του Anatolia Elementary School ήταν μαγευτική.

Η κυρία Μποτέλη και ο κύριος Κακούρης συγκίνησαν με την αφήγησή τους και η προικισμένη Αρετή Κετιμέ μάγεψε με το σαντούρι και τη φωνή της.  Η παιδική χορωδία του σχολείου μας απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια του κοινού και οι έπαινοι για την υπεύθυνη της χορωδίας, κυρία Ελένη Μουμτζή, επισφραγίστηκαν με θερμό χειροκρότημα και μια ανθοδέσμη.

Είναι η πρώτη φορά που η χορωδία μας συμμετείχε σε μια τέτοια λαμπρή εκδήλωση και η πρωτοβουλία ανήκει στην υπεύθυνη της χορωδίας κα. Μουμτζή.  Με την τόσο πετυχημένη παρουσία της, η χορωδία μας εγκαινιάζει τον κύκλο των συμμετοχών της σε μεγάλες εκδηλώσεις και τα παιδιά μας με χαρά θα πάρουν μέρος και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.  Όλο το κοινό θαύμασε την παρουσία της χορωδίας που στάθηκε ισάξια ανάμεσα σε επαγγελματίες μουσικούς και χορωδούς.

Εύγε στα παιδιά!
Εύγε στην κα Μουμτζή!
Εύγε στους γονείς που αφιέρωσαν τόσες ώρες για να τιμήσουν την εκδήλωση!

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Τζίμας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Γάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Κολλεγίου Ανατόλια κος Λυσαρίδης, ο Διευθυντής του Δημοτικού κος Αρναούτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς, κ.α.

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη