Loading...
Menu

Τελετή Αποφοίτησης

Το βράδυ της Τετάρτης, 11 Ιουνίου, στο Raphael Hall, τα παιδιά της Στ’ τάξης αποχαιρέτησαν σχολείο, δασκάλους και γονείς με μια πρωτότυπη γιορτή.  «Η ζωή μου όλη» ήταν ο τίτλος της. 

Εικόνες από την παιδική ηλικία ξεδιπλώθηκαν στη μεγάλη οθόνη και τα παιδιά με γουστόζικους στίχους παρουσίασαν τη ζωή τους.  Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στα σχολικά τους χρόνια και σατίρισαν στην αγγλική γλώσσα τους δασκάλους τους.  Στο τέλος, με συγκινητικούς στίχους αποχαιρέτησαν γονείς, δασκάλους και σχολείο ευχαριστώντας τους όλους για τη στήριξή τους στα υπέροχα χρόνια του Δημοτικού.

Τα κείμενα και τους στίχους επιμελήθηκε ο διευθυντής του σχολείου, ο κος Νίκος Αρναούτης, τις μουσικές και τα τραγούδια, η κα Ελένη Μουμτζή και η κα Μαρία Προεστοπούλου, ενώ τη διδαχή και την επιμέλεια της παράστασης ανέλαβαν η κα Μίνα Καΐκη και η κα Βέτα Ρεΐση.

Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική γιορτή που ενθουσίασε τα παιδιά και έκανε τους γονείς και τους παριστάμενους να ενθουσιαστούν, να περάσουν μοναδικές στιγμές και να συγκινηθούν με το ταλέντο των παιδιών.  Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η επίδοση των τίτλων σπουδών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Κανέλλης, ο κος Λυσαρίδης, ο κος & η κα Πύρρου, ο κος Κεσίσογλου κ.α.

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη