Loading...
Menu

Γιορτές Καλοκαιριού - Ο Μισεμός

Γιορτές Καλοκαιριού
«Ο Μισεμός»

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώσαμε μια γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια αφιερωμένη στον πόνο της ξενιτιάς και τη νοσταλγία για την πατρίδα. Παρότι ο καιρός δεν μας διευκόλυνε, η οργάνωση ήταν άψογη και οι γονείς χάρηκαν τα παιδιά τους σε μια υπέροχη εκδήλωση.

Η ζωντανή μουσική, τα επιλεγμένα κείμενα, η εξαιρετική παρουσία των κρουστών και της χορωδίας και πιο πολύ η άψογη παρουσία των παιδιών στους χορούς συγκίνησαν τους γονείς που όρθιοι χειροκροτούσαν τα παιδιά – πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

«Οι δημοτικοί χοροί και η παραδοσιακή μουσική ενισχύουν με τρόπο μαγευτικό τους δεσμούς του παιδιού με την ιστορία και τις ρίζες του και αυτή η δραστηριότητα είναι ενταγμένη στο ωρολόγιο πρόγραμμά μας» τόνισε στην ομιλία του ο Διευθυντής του Anatolia Elementary School κ. Νίκος Αρναούτης.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η χοροδιδάσκαλος κα Αθανασία Φιλέντα, τη χορωδία διηύθυνε ο κ. Φίλιππος Παπαλεξάνδρου, την ορχήστρα κρουστών ο κ. Χρήστος Ερκέκογλου, τα σκηνικά επιμελήθηκε η κα Βέτα Ρεΐση και τα κείμενα ο κ. Νίκος Αρναούτης.

Την ίδια μέρα βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας κ. Γιώργος Κεσίσογλου που αποχωρεί μετά από δύο πολύ πετυχημένες θητείες. Τη βράβευση έκανε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ. Πάνος Κανέλλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια κ. Richard Jackson, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Δρ. Πάνος Κανέλλης και οι έφοροι κ. Μπίλλης και κ. Αποστολίδης.

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη