Loading...
Menu

Καλοκαιρινός Χορός 2009

Μέσα σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στους κήπους του σχολείου, οι Σύλλογοι Γονέων, Φίλων και Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια διοργάνωσαν την Πέμπτη 18 Ιουνίου μια μαγική βραδιά, προς τιμήν του προέδρου του Κολλεγίου κ. Richard Jackson, ο οποίος αποχωρεί φέτος από το σχολείο, μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης θητείας. Παρουσία των εφόρων του σχολείου, κ.κ. Κωνσταντινίδη, Μπίλλη, Παπαϊωάννου και Φλωρεντίν, οι πρόεδροι των Συλλόγων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την προσφορά του στο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια και του δώρισαν ένα αντίγραφο της μακεδονικής λάρνακας του Φιλίππου που βρέθηκε στη Βεργίνα.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η απόδοση του πορτρέτου του Προέδρου που φιλοτέχνησε η κ. Κατερίνα Ραχμάνη, μέλος του Συλλόγου Φίλων, στον ίδιο τον Πρόεδρο καθώς και μια ζωγραφιά του Macedonia Hall.

Απ’ όλα είχε η βραδιά! Συγκίνηση, φαί και χορό, υπό τους ήχους της μουσικής του dj Αλέξη Καρακατσάνη, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους περίπου 450 παρισταμένους, οι οποίοι το διασκέδασαν με το παραπάνω.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων που τη διοργάνωσαν, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων εν Αθήναις κ. Άβα Γεωργακοπούλου και πολλοί άλλοι επώνυμοι της Θεσσαλονίκης.

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη