Loading...
Menu

Back to School - Ένα Υπέροχο Σαββατιάτικο Μεσημέρι!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ανατόλια ανέλαβε την οργάνωση της πρώτης συνάντησης των μελών του στις 26 Σεπτεμβρίου 2009. Στους υπέροχους χώρους του Bar Restaurant YACHT – Μακεδονία Παλλάς – προσήλθαν παλιοί και νέοι γονείς δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο Σύλλογο και την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για το σχολείο.

Οι καταπληκτικοί χώροι, το υπέροχο φαγητό και πιο πολύ το κέφι και η διάθεση δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες και τα χαμόγελα, η αισιοδοξία και η διάθεση για δράση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παρευρισκομένων. Οι γονείς βρήκαν την ευκαιρία να δέσουν τις φιλίες τους, να κάνουν καινούριες γνωριμίες και να συζητήσουν με το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό που συνέφαγε μαζί τους.

Ο κ. Πάνος Κανέλλης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ανατόλια, πέρασε απ’ όλα τα τραπέζια χαιρετώντας τους γονείς, η κα Ρέα Σαμαρά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, συνεχάρη τους διοργανωτές και ο κ. Γιάννης Τσορμπατζόγλου εκπροσώπησε το νέο πρόεδρο που ήταν εκτός Θεσσαλονίκης. Ο κ. Νίκος Αρναούτης, Διευθυντής του σχολείου, ο κ. Μάνος Αγρόδημος, Διοικητικός Διευθυντής μαζί με τους δασκάλους είχαν τη χαρά να περάσουν με τους γονείς ένα υπέροχο μεσημέρι με θέα τον πανέμορφο Θερμαϊκό. 

Η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι παραδέχθηκαν πως ήταν ένα πολύ πετυχημένο αντάμωμα των γονιών του σχολείου. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου και πολλά ευχαριστώ στους γονείς που βρίσκονται τόσο κοντά στο σχολείο.


 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη