Loading...
Menu

Χριστουγεννιάτικες Ευχές

Αγαπητοί γονείς,

Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε ευλογημένα, ευχάριστα και δημιουργικά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. 

Τα παιδιά σας δεν θα έχουν πρόσθετα καθήκοντα, για να μπορέσουν να γεμίσουν τις μέρες αυτές με παιχνίδι, οικογενειακή συντροφιά, ξεκούραση, εξορμήσεις και ό,τι άλλο έχετε προγραμματίσει.  Ένα βιβλίο τουλάχιστον της ελληνικής και της αγγλικής λογοτεχνίας είναι καλό να τα συντροφέψει στις πολλές ελεύθερες ώρες τους.  Η εκτόνωση και η ξεκούραση αυτών των ημερών θα τα δυναμώσει για να έρθουν μετά τις γιορτές ορεξάτα στο σχολείο. 

Σας τονίζουμε πως η προνοητική μας πολιτική για κλείσιμο του σχολείου δημιούργησε μια ασπίδα ασφαλείας και δεν είχαμε στη συνέχεια μήτε απουσίες μήτε κρούσματα της γρίπης.  Γι’ αυτό θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες στους γονείς που δήλωναν τα κρούσματα καθώς και σε όλους τους γονείς που κατανόησαν την πρακτική μας.

Με την ευκαιρία αυτής της επαφής, θέλω να σας πληροφορήσω πως από την καινούρια σχολική χρονιά 2010-2011 οι τάξεις Α’, Β’, Γ’ που ήδη στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ θα έχουν τον καινούργιο τους χώρο: τα πρώην Εκπαιδευτήρια των ΛΕΩΝΙΔΕΙΩΝ.

Σας ευχόμαστε να χαρείτε με τα παιδιά σας τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και να υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο 2010 με υγεία, οικογενειακή γαλήνη και πραγματική ευτυχία.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του Σχολείου   
Νίκος Αρναούτης     

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη