Loading...
Menu

Εξετάσεις Απόκτησης Ζωνών–Επιδείξεις και Βράβευση Αθλητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Στις 6 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18.00 διεξήχθησαν με πλήρη επιτυχία στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ οι εξετάσεις για την απόκτηση ζωνών και οι επιδείξεις των αθλητών του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Δημοτικού Σχολείου ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Οι μικροί μαθητές, αγόρια και κορίτσια, εντυπωσίασαν τους γονείς, τους προσκεκλημένους και την επιτροπή των εξετάσεων που αποτελούνταν από υψηλόβαθμους προπονητές του αθλήματος.



Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από τους μικρούς μαθητές που περιελάμβαναν σπασίματα ξύλων, αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Μουσικά Πούμσε, αυτοάμυνες κοριτσιών εναντίον κακοποιών με καθημερινά αντικείμενα (περιοδικό, κασκόλ, ομπρέλα) καθώς και δημιουργικά Πούμσε (τεχνικές-φόρμες με φανταστικούς αντιπάλους) που οι ίδιοι οι μαθητές επινόησαν.

Ο προπονητής Κος Φλώρος Χρήστος βράβευσε τους παρακάτω αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν τη ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ στις εξετάσεις της ΕΛΟΤ (Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) που διεξήχθησαν στις 23 Δεκεμβρίου 2009:

1. Βαλαβάνη Έφη, Μαθήτρια Α Γυμνασίου, ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 2ΝΤΑΝ
2. Αλεβίζου Λένια, Μαθήτρια Γ Γυμνασίου,  ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1ΝΤΑΝ
3. Μακρής Τάσος, Μαθητής ΣΤ Δημοτικού,  ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 ΝΤΑΝ

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι παρακάτω:

1. Δρ. Hans C.Giesecke, Πρόεδρος του Κολεγίου

2. Κος Αρναούτης Νικόλαος, Διευθυντής του Δημοτικού

3. Κος Γιαννακός Ιωάννης, Υποδιευθυντής του Δημοτικού

4. Κος Αγρόδημος Μάνος, Οικονομικός Διευθυντής του Δημοτικού

5. Κος Βαλαβάνης Δημήτριος, Υποδιευθυντής του 1ου Λυκείου

6. Κος Καπνιάς Στυλιανός, Υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων. 
 

Απονεμήθηκαν διπλώματα και Ζώνες από όλους τους προαναφερθέντες.

Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (WTF) διδάσκεται στο Δημοτικό Σχολείο από το 2005. Από μαρτυρίες των γονέων, διαπιστώθηκε αλλαγή στο χαρακτήρα και στη συμπεριφορά των παιδιών, όπως πειθαρχία-αυτοσυγκέντρωση στη μελέτη των μαθημάτων, βελτίωση των σχέσεων με τα αδέλφια και τους συμμαθητές τους, σεβασμό στους γονείς και τους μεγαλύτερους αλλά και υπευθυνότητα στις ενέργειές τους.

Με χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης γονείς και παιδιά αποχώρησαν προσδοκώντας την ημέρα των επόμενων εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Μάιο.

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη