Loading...
Menu

Καλωσόρισμα από το Διευθυντή του Δημοτικού

Αγαπητοί μας γονείς,
Αγαπημένα μας παιδιά,

Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε εκφράζοντας τις πιο θερμές κι αληθινές ευχές για μια σχολική χρονιά πετυχημένη, δημιουργική, ευχάριστη γεμάτη υγεία και προκοπή για τον καθένα.

Και τα τρία μας σχολεία – Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό – ανακαινισμένα και φροντισμένα περιμένουν τα παιδιά μας για να ζήσουν με τους δασκάλους τους άλλη μια συναρπαστική χρονιά.

Το σχολικό μας πρόγραμμα θα λειτουργήσει, όπως και τις προηγούμενες χρονιές,  βελτιωμένο στην καθημερινή του δράση.

1. Στις Α΄ και Β΄ τάξεις είναι ενσωματωμένες στο ωρολόγιο πρόγραμμα οι δραστηριότητες των παιδιών (ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, μουσική, τεχνικά, δημοτικοί χοροί,  Η/Υ).
2. Το πρόγραμμα των εξωσχολικών δραστηριοτήτων (14:30 -16:00) αφορά τα παιδιά των Γ – Δ – Ε - ΣΤ τάξεων και θα λειτουργήσει από τις αρχές Οκτωβρίου. Θα  σας σταλεί σχετικό  έντυπο υλικό.
3. Τα Αγγλικά στη Γ΄ τάξη αυξήθηκαν κατά μία διδακτική ώρα.
4. Το πρόγραμμα «Πολλή δουλειά  στην τάξη,  λίγη στο σπίτι» θα εφαρμοστεί με μεγαλύτερη προσπάθεια και με τη συνδρομή των νέων τεχνολογιών.
5. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα περάσουν κανονικά τα σχολικά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του Δημοτικού. Οι συνοδοί θα σας ενημερώσουν τηλεφωνικά για το δρομολόγιο και τις ώρες παραλαβής και παράδοσης του παιδιού σας μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.
6.  Ο  αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει στα τρία σχολεία μας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου κλιμακωτά.

- 1ο Δημοτικό (πρώην ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ) 8:30 π.μ.
   Μπορούν να παραστούν και όσοι γονείς το επιθυμούν.
- 2ο Δημοτικό 9:00 π.μ.
   Μπορούν να παραστούν και όσοι γονείς το επιθυμούν.
- Νηπιαγωγείο 9:30 π.μ.
   Στον αγιασμό θα προσέλθουν οι γονείς με τα παιδιά τους. Μετά τον αγιασμό θα  συνεργαστούν οι γονείς με τις  Νηπιαγωγούς. Τα δρομολόγια για το Νηπιαγωγείο θα γίνουν κανονικά από  την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

7. Η πρώτη συνάντηση με το διδακτικό μας προσωπικό θα γίνει στο τέλος του Σεπτέμβρη. Θα σας σταλεί σχετικό ενημερωτικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου οργανώσαμε την πρώτη συνάντηση με τις δασκάλες της Α΄τάξης. Έτσι στις 6:30 μ.μ. οι γονείς με τα πρωτάκια θα συναντηθούν με τις δασκάλες τους στο 2ο Δημοτικό μας (πρώην PINEWOOD).

Θα ήθελα να τονίσω την άριστη συνεργασία μας με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που τόσα πολύτιμα  προσφέρει στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς, σε εσάς,  το σχολείο γενικότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα μέλη του και στην πρόεδρό του κ. Λ. Σωσσίδου.

Κλείνοντας το καλωσόρισμα θα ήθελα να σας εκφράσω τις αληθινές ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας προς το σχολείο, του προέδρου  Dr. Giesecke, του προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» κ. Παπαϊωάννου, των Εφόρων της μεγάλης οικογένειας του ΑΝΑΤΟΛΙΑ και βέβαια του άμεσου συνεργάτη μου, Διοικητικού Διευθυντή κ. Μ. Αγρόδημου.


Με εκτίμηση

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ν. ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη