Loading...
Menu

Ανατόλια Ski Team - Βασιλόπιτα στη Βασιλίτσα

Στην Βασιλίτσα Γρεβενών βρέθηκαν το Ανατόλια Ski Club  με το Αθλητικό σωματείο ΑΛΠΙΣ  – Κοπή Βασιλόπιτας.

Όπως ήδη γνωρίζουν αρκετοί, το Ski Club του Anatolia Elementary School έγινε πραγματικότητα, σε συνεργασία από την αρχή του χειμώνα με το αθλητικό σωματείο της πόλης μας, ΑLPIS Ski Team. Το Ανατόλια Ski Club  πραγματοποίησε διήμερη εξόρμηση στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών όπου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε  ο πρώτος κύκλος μαθημάτων. Η συμμετοχή των παιδιών και γονέων του σχολείου μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο καιρός ήταν υπέροχος και το τοπίο μοναδικό.


Το βράδυ του Σαββάτου, 5 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσαν όλοι οι μικροί «σκιέρς» με τους προπονητές και τους γονείς τους, το σωματείο ΑΛΠΙΣ έκοψε βασιλόπιτα. Στην κοπή της πίτας εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΛΠΙΣ, τους προπονητές και τους αθλητές του σωματείου, παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του Δημοτικού μας σχολείου, Νίκος Αρναούτης και η υπεύθυνη του Ski Club Τασούλα Μαστρογιάννη.

Τα μαθήματα συνεχίζονται  και ο ενθουσιασμός όλων αυξάνεται.

                                                                        

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη