Loading...
Menu

Το Δημοτικό Σχολείο στο Παιδικό Χωριό Β. Ελλάδος

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, παιδιά του Δημοτικού μας – απ’ όλες τις τάξεις – συνοδευόμενα από τους γονείς τους, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό Β. Ελλάδος στο Φίλυρο.

Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης, δώρισαν στα παιδιά του Παιδικού Χωριού εκατοντάδες παιδικά βιβλία για να οργανώσουν τη βιβλιοθήκη τους.    

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, η κ. Παράσχου καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες και τα παιδιά μας γνωρίστηκαν με τα παιδιά του Παιδικού Χωριού. Για το ζέσταμα της σχέσης τραγούδησε η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση της μουσικού μας κ. Ελένης Μουμτζή, ενώ στη συνέχεια χόρεψε το τμήμα Δημοτικών Χορών υπό την καθοδήγηση της κ. Α. Φιλέντα και όλα τα παιδιά έπαιξαν και ζωγράφισαν υπό την καθοδήγηση της κ. Β. Ρεΐση, της κ. Α. Μαστρογιάννη, της κ. Μ. Καμήλαλη και του κ. Π. Μαυρομάτη.


Στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά χόρεψαν και έπαιξαν μαζί.

Στο χαιρετισμό του, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ν. Αρναούτης ευχαρίστησε την Ομάδα Κοινωνικών Δράσεων και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων που, με επικεφαλής την κ. Β. Ρεΐση, είχε την ευθύνη όλης της οργάνωσης. Ευχαρίστησε επίσης την κ. Παράσχου και τους συνεργάτες της και βέβαια τους γονείς και τα παιδιά του Σχολείου που αφιέρωσαν βιβλία και μία Κυριακή για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού.

Τέλος, προσκάλεσε τα παιδιά του Παιδικού Χωριού να επισκεφτούν το σχολείο μας.  Ήταν μία συγκινητική εκδήλωση που κατέδειξε το πόσο σημαντική αξία αποτελεί ο εθελοντισμός για εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς του ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

 

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη