Loading...
Menu

Open School 2011: Μία Καταπληκτική Ημέρα!

Η ανοιξιάτικη μέρα στάθηκε σύμμαχος στις ποικίλες δραστηριότητες που οργάνωσαν οι δάσκαλοι-ες  στους υπέροχους χώρους του 1ου Δημοτικού. Η ποδηλατοδρομία συγκέντρωσε τις πιο πολλές συμμετοχές. Στο kick-ball  συμμετείχαν τα παιδιά της Β΄ τάξης, στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γονείς και παιδιά  έπαιξαν μαζί. Το πινγκ-πονγκ το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι όπως και το badminton. Η αυλή γέμισε χαρούμενες φωνούλες, παιχνίδι και ξεγνοιασιά για μικρούς και μεγάλους.



Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του κολλεγίου μας Dr. Hans Giesecke που τόνισε ιδιαίτερα τον οικολογικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του ΑΝΑΤΟΛΙΑ γενικότερα και του ELEMENTARY ειδικότερα. Επαίνεσε τις δράσεις των “πρακτόρων του πλανήτη” και υποσχέθηκε  πως θα ενθαρρύνει κάθε πρωτοβουλία του Δημοτικού για οικολογικά θέματα. Στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν το “τραγούδι της γης”  και παρουσίασαν και άλλα τραγούδια οικολογικής ευαισθησίας. Ο πρόεδρός μας εγκαινίασε τους τρεις κήπους του σχολείου  φυτεύοντας αρωματικά φυτά μαζί με το Διευθυντή του Σχολείου κ. Ν. Αρναούτη,  την κ. Ε. Σωσσίδου πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και παιδιά και γονείς τη Α΄ τάξης. Ακολούθησαν δημοτικοί χοροί, οικολογικό δρώμενο στο θεατράκι, κυνήγι θησαυρού στα αγγλικά, παρουσίαση εργασιών στα αγγλικά για το περιβάλλον  της Ε΄ τάξης, έκθεση οικολογικού αυτοκινήτου, έκθεση ζωγραφικής στην αίθουσα τεχνικών, κατασκευή τούρτας από την κ. Εύη Οικονόμου Γεωργακοπούλου και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων. Τα εδέσματα της κ. Γιουρούκαλη- Τουρώνη, τα τσουρέκια του κ. Τερκενλή, οι χυμοί και τα νερά της κ. Ελένης Σωτηράκη, ο καφές του P.A.P corp. κράτησαν γονείς και παιδιά μέχρι το μεσημέρι.

Τα δημιουργήματα των παιδιών εντυπωσίασαν και μάλιστα έγιναν ανάρπαστα από τους αγοραστές- γονείς. Όλη η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της ομάδας κοινωνικών δράσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων   που με τρόπο υποδειγματικό οργάνωσε όλο το εκπαιδευτικό και υπαλληλικό μας προσωπικό με αποτέλεσμα η γιορτή μας να κυλήσει απόλυτα πετυχημένα.
Ήταν μια γιορτή της ΑΝΟΙΞΗΣ σ΄ένα πανέμορφο φυσικό σχολικό περιβάλλον, ένα ταιριαστό αντάμωμα παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών  στους φιλόξενους χώρους του νέου σχολείου που όλοι δεσμεύτηκαν να το κάνουν θεσμό!

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη