Loading...
Menu

Έναρξης Σχολικής Χρονιάς 2011-2012

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2011-2012

Ο αγιασμός ήταν κι αυτή τη φορά τριπλός.

1.Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο τα παιδιά των Α΄-Β΄-Γ΄ τάξεων μαζεύτηκαν στο υπέροχο προαύλιο του σχολείου και με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και το κέφι για δημιουργία στο ξεκούραστο προσωπάκι τους, άκουσαν τις ευχές του ιερέα και το καλωσόρισμα του προέδρου του Ανατόλια Dr. Hans C. Giesecke και του Διευθυντή του σχολείου κ. Νίκου Αρναούτη. Κοντά στα παιδιά τους βρέθηκαν πολλοί γονείς που χάρηκαν με τη σειρά τους την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς 2011-12.

2. Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, τα πιο μεγάλα παιδιά φάνηκαν πιο εξοικειωμένα με την έναρξη του σχολείου. Πιο ώριμα και σε μεγαλύτερη τάξη, έδειξαν ανυπόμονα να αρχίσουν τα μαθήματα και οι υποχρεώσεις. Ο λόγος του Προέδρου στα αγγλικά έγινε κατανοητός και το αισιόδοξο μήνυμά του καταχειροκροτήθηκε. Στο καλωσόρισμα του, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Αρναούτης τόνισε ιδιαίτερα τις απαιτήσεις των δασκάλων και των γονέων που έχουν από τα μεγάλα παιδιά, τη φροντίδα για το ανακαινισμένο σχολείο και το αισιόδοξο πνεύμα του διδακτικού προσωπικού για τη νέα σχολική χρονιά. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν πολλοί γονείς, η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Βιβή Ιωνά που χαιρέτησε τα παιδιά καθώς και η Ολυμπιονίκης κ. Τασούλα Κελεσίδου που ανέλαβε ένα club κλασικού αθλητισμού.

3. Ο αγιασμός έκλεισε με την εκδήλωση στο Νηπιαγωγείο. Εκεί, νήπια και γονείς γιόρτασαν την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς στους υπέροχους αίθριους χώρους του. Μετά τις ευχές του ιερέα, χαιρέτησαν ο Dr. Hans C. Giesecke, ο κ. Αρναούτης, και η κ. Βιβή Ιωνά.

Στη συνέχεια οι γονείς γνώρισαν τις νηπιαγωγούς, ξεναγήθηκαν στο σχολείο και πέρασαν το πρωινό τους στην πανέμορφη αυλή του Νηπιαγωγείου.

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη