Loading...
Menu

Rainbow Camp 2012

Το φημισμένο Rainbow Camp έρχεται ξανά, φέτος το καλοκαίρι, στο campus του Ανατόλια, από τις 18 έως τις 29 Ιουνίου 2012.

Το φετινό Rainbow Camp είναι αφιερωμένο στις πέντε αισθήσεις και στο πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε από τον κόσμο που μας περιβάλλει και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Το φετινό Rainbow Camp περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, από «εκρηκτικά πειράματα» στο εργαστήριο, μέχρι γαστρονομικές απολαύσεις στην κουζίνα, που θα δώσουν στα παιδιά τη δυνατότητα να δουν τον κόσμο με άλλα μάτια!

Εδώ και χρόνια, το Rainbow Camp του Ανατόλια έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο θερινό πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών αλλά και το πρώτο που εισήγαγε καινοτόμες δραστηριότητες επιστήμης και τεχνολογίας για τους μικρούς μας εξερευνητές. Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις δράσεις αυτές, το Rainbow Camp ξεκίνησε φέτος μια συνεργασία με τον διεθνούς φήμης οργανισμό STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) που στοχεύει στην εξοικείωση των μαθητών με τους επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς. Η ανακάλυψη των πραγματικών δυνατοτήτων των υπολογιστών, η κατασκευή Robotix, η camera obscura είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα δοκιμάσουν, θα δουν …θα απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις οι μικροί μας φίλοι!

Το Rainbow Camp και το Summer Science θα λειτουργήσουν φέτος με διευρυμένο ωράριο και με μεσημεριανό γεύμα!

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες/αιτήσεις εγγραφής. 

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη