Loading...
Menu

Δύο νέοι Όμιλοι στην Αγγλική Γλώσσα

 Νέοι Όμιλοι στην Αγγλική Γλώσσα 

Δύο νέοι Όμιλοι στην Αγγλική Γλώσσα πρόκειται να λειτουργήσουν τη  νέα σχολική χρονιά στο Anatolia Elementary School για τους μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και της ΣΤ’ τάξης.   
 
Πρόκειται για τον Θεατρικό Όμιλο – Drama Club στον οποίο μπορούν να  συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων.

Επιπλέον στο πλαίσιο του Ομίλου Junior Forensics, ο οποίος ήδη περιελάμβανε τα Τμήματα Ομαδικής Συζήτησης (Group Discussion) και Προφορικής Ερμηνείας Αποσπάσματος Λογοτεχνικού Κειμένου (Oral Interpretation) θα προστεθεί η Συζήτηση σε ορισμένο θέμα (Debate). Στον συγκεκριμένο Όμιλο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά μόνο της ΣΤ’ τάξης.

Οι Όμιλοι θα λειτουργούν κάθε Παρασκευή, την έβδομη και όγδοη ώρα του σχολικού προγράμματος, στην Αγγλική γλώσσα. Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε έναν Όμιλο. 

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο Drama Club μπορούν να συναντήσουν την Τασούλα Πάσχου, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στην αρχή της 7ης ώρας του σχολικού προγράμματος. Η επιλογή για τη συμμετοχή στον Όμιλο Junior Forensics θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και στις 27 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της 7ης και 8ης ώρας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής και τα ονόματα των υπεύθυνων καθηγητριών θα βρείτε παρακάτω στην επιστολή της Camilla Ralls, συντονίστριας του Αγγλικού Τμήματος. Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στις καθηγήτριες του Αγγλικού Τμήματος. 

 
 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη