Loading...
Menu

Οι πρώτες ημέρες στη νέα πτέρυγα του Νηπιαγωγείου

 

Οι πρώτες ημέρες στη νέα πτέρυγα του Νηπιαγωγείου


Η λειτουργία της νέας πτέρυγας του Νηπιαγωγείου βρέθηκε τον τελευταίο μήνα στο επίκεντρο της σχολικής ζωής των μικρών μαθητών του σχολείου. Από τα τέλη Νοεμβρίου τμήματα των μεγάλων νηπίων φιλοξενούνται πλέον στους νέους χώρους που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των σχολικών κτιρίων. Το σκεπτικό της κατασκευής - η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος ώστε το σχολικό πρόγραμμα να εμπλουτιστεί με νέες καινοτόμες βιωματικές και εμπειρικές διδακτικές προσεγγίσεις – συνάντησε τον ειλικρινή ενθουσιασμό των παιδιών που από την πρώτη στιγμή έδειξαν να απολαμβάνουν τις νέες αίθουσες με τα μεγάλα παράθυρα και τη θέα στην αυλή, όπως και τον χώρο ανάγνωσης βιβλίων.


Ο νέος χώρος «άνοιξε» για το ευρύ κοινό στο Open House που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια με ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, χειροτεχνίες, μουσικοκινητικά παιχνίδια κ.ά. Προσεχώς προγραμματίζονται επιμορφωτικές συναντήσεις για γονείς, ενώ στα τέλη του Ιανουαρίου φοιτητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα συνεργαστούν με το Νηπιαγωγείο του Κολλεγίου Ανατόλια σε ένα project με θέμα τη μουσική και το παραμύθι.


Η νέα πτέρυγα του Νηπιαγωγείου κατασκευάστηκε και ολοκληρώθηκε χάρη στη γενναιοδωρία των υποστηρικτών του σχολείου και των Trustees του Κολλεγίου Ανατόλια.

 
 
 
 
 
 
 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη