Loading...
Menu
STEM @ Anatolia Elementary School: Μικροί επιστήμονες εν δράσει στην εκδήλωση

STEM @ Anatolia Elementary School: Μικροί επιστήμονες εν δράσει στην εκδήλωση

 

STEM Anatolia Elementary School

Μικροί επιστήμονες εν δράσει 

την Κυριακή 15 Μαϊου, 11 π.μ. – 5 μ.μ.

στο Hyatt Regency Thessaloniki

στην εκδήλωση «Ι adore my mommy»

του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος «Μακεδονία»


 

Φορώντας ποδιές επιστήμονα και προστατευτικά γυαλιά παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών θα έχουν μία μοναδική και διαφορετική εμπειρία στο «κινητό» εργαστήριο STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) που θα δημιουργήσει το Anatolia Elementary School  στο  «I adore my mommy», εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «Μακεδονία».

Σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Οι μικροί μας φίλοι θα πειραματιστούν με δοκιμαστικούς σωλήνες, σταγονόμετρα, σπάτουλες και ποτήρια ζέστης και θα γνωρίσουν τον γοητευτικό κόσμο της Επιστήμης με απλά και διασκεδαστικά πειράματα.

Το Κολλέγιο Ανατόλια ίδρυσε τον Οκτώβριο του 2011 το πρώτο Κέντρο Εκπαίδευσης STEM στην Ελλάδα. Το Κέντρο εκπαίδευσης STEM συντονίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Κολλεγίου Ανατόλια καθώς και στο ACT. Τα προγράμματα του έχουν ως στόχο να φέρουν τους μαθητές που συμμετέχουν σε επαφή με πρωτοποριακές εργαστηριακές έρευνες καθώς και να τους χαρίσουν μία πραγματική εικόνα της καθημερινότητα των επιστημόνων και των μηχανικών.

 
 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη