Loading...
Menu
Η Νέα Διοικητική Δομή του Anatolia Elementary School (AES)

Η Νέα Διοικητική Δομή του Anatolia Elementary School (AES)

 

Η Νέα Διοικητική Δομή του Anatolia Elementary School (AES)

 

Με γνώμονα την ανάπτυξη κοινής φιλοσοφίας σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και​ ​δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει το Κολλέγιο Ανατόλια, τον καλύτερο συντονισμό και την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού έργου, η ακαδημαϊκή εποπτεία του Anatolia Elementary School  ανατίθεται στον Αντιπρόεδρο κ. Θοδωρή Φιλάρετο που αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τη Διεύθυνση του Anatolia Elementary School (AES) αναλαμβάνει η κ. Ελευθερία Γεροβασιλείου, η οποία τα περασμένα δύο χρόνια διετέλεσε Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Δημοτικό μικρών τάξεων).

Με την ευκαιρία αυτή συγχαίρω θερμά τόσο τον κ. Φιλάρετο όσο και την κ. Γεροβασιλείου για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων με την πεποίθηση ότι η νέα διοικητική δομή θα συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση του εκπαιδευτικού μας έργου και  στην εισαγωγή νέων καινοτόμων πρακτικών.  

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Τσορμπατζόγλου για την προσφορά και την αφοσίωσή του στο Δημοτικό σχολείο τα τελευταία επτά χρόνια. Ο κ. Τσορμπατζόγλου αναλαμβάνει Chief Operating Officer for Planning and Innovation and Vice President for Cross Divisional Programs.  

Θέλω, επίσης, να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες στον κ. Σωτήρη Μπαμπατζάνη για την καλή συνεργασία και την προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια ως Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Δημοτικό μεγάλων τάξεων).

Είμαι βέβαιος ότι όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Anatolia Elementary School θα παρέχει την αμέριστη στήριξή του στο νέο Διοικητικό σχήμα.   
 

 

Με εκτίμηση,
 
 
Δρ Πάνος Βλάχος
Πρόεδρος Κολλεγίου Ανατόλια

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη