Loading...
Menu
Anatolia College Christmas Bazaar 2016

Anatolia College Christmas Bazaar 2016

 

Anatolia College Christmas Bazaar 2016


Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια το Anatolia College Christmas Bazaar 2016. Οι μαθητές, το προσωπικό και οι απόφοιτοι υποδέχτηκαν πάνω από 2000 επισκέπτες σε μία από τις πιο ιστορικές και ατμοσφαιρικές χριστουγεννιάτικες γιορτές του σχολείου και της πόλης. Το Bazaar και φέτος φιλοξενήθηκε στους χώρους του Macedonia Hall και το κοινό απόλαυσε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσάι στο Ingle Hall.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της  πόλης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια (Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT - American College of Thessaloniki), του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια. Η παρουσία των μαθητών του σχολείου ήταν αυξημένη με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν και παρασκεύασαν, όπως φυσικά καλλυντικά, χρηστικά και διακοσμητικά είδη από παλιά αντικείμενα, στολίδια και γλυκά. Παράλληλα τα παιδιά παρουσίασαν πρωτότυπα projects μέσα από τη συμμετοχή τους σε club του σχολείου.

Τα έσοδα του φετινού Bazaar θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», στις «Θερμαϊδες» παράρτημα Θεσσαλονίκης (για την επέκταση της Παιδοκαρδιολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ), στο σχολείο του Κέντρου Προσφύγων Διαβατών και στο Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη