Loading...
Menu
STEM Family Day στο Νηπιαγωγείο

STEM Family Day στο Νηπιαγωγείο

 

STEM Family Day στο Νηπιαγωγείο

 

Παιδιά και γονείς του Νηπιαγωγείου του Anatolia Elementary School συναντήθηκαν στη Βιβλιοθήκη Bissell για το STEM Family Day σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και διάθεση ανακάλυψης και κατανόησης των εφαρμογών της Τεχνολογίας στην καθημερινότητα. Με την καθοδήγηση των καθηγητών γυμνασίων και λυκείων του Κέντρου εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια, όλοι μαζί επιδόθηκαν σε απλά πειράματα. 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια προσφέρει στο Νηπιαγωγείο από το 2012 ένα πρόγραμμα STEM για την εισαγωγή στις επιστήμες, με επισκέψεις των παιδιών στα εργαστήρια του High School για τη διεξαγωγή πειραμάτων. Με τη νέα χρονιά το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια, σε συνεργασία με τον οργανισμό ‘STEM Education’, προσφέρει μετά τη λήξη του βασικού προγράμματος στα νήπια δύο προγράμματα δραστηριοτήτων (after school activities) που στόχο έχουν τη βιωματική μάθηση, την επίλυση προβλημάτων και την ανακαλυπτική-διερευνητική διδασκαλία. Πρόκειται για τα προγράμματα «Λιλιπούτειοι Μηχανικοί» και το πρόγραμμα «STEMaths Οικοδομώ τα μαθηματικά μου θεμέλια».  

Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν οι γονείς για τη νέα αυτή συνεργασία και να πειραματιστούν μαζί με τα παιδιά τους με το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.

 
 
 
 
 
 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη