Loading...
Menu
Η Παιδική Χαρά μεγαλώνει

Η Παιδική Χαρά μεγαλώνει

Με δύο καινούρια παιχνίδια εξοπλίστηκε η παιδική χαρά του Δημοτικού των Μικρών Τάξεων. Τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα και πιστοποιημένα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και κατασκευασμένα από μία από τις κορυφαίες εταιρίες παιδικών χαρών, τη δανέζικη Kompan. Η αγορά τους έγινε εφικτή μετά από ανώνυμη δωρεά γονέα.

Η εγκατάσταση των δύο παιχνιδιών έγινε στον πευκώνα, όπως προβλέπει και το τελικό σχέδιο της ενοποίησης του Anatolia Elementary School, η δε προσθήκη τους θα συμβάλει ώστε να αυξηθεί με τρόπο αβίαστο η κινητική δραστηριότητα των μαθητών/-τριών του σχολείου.

Πρόκειται για έναν μύλο (Supernova) και ένα χωροδικτύωμα  (ιστό αναρρίχησης), σε σχήμα πυραμίδας με επιφάνεια απορρόφησης κρούσεων. Ο ιστός αναρρίχησης είναι σχεδιασμένος με τις εξής δύο προβλέψεις για την ασφάλεια των παιδιών: πρώτον η αναρρίχηση στα διάφορα σημεία του ιστού να συμβαδίζει με τη σωματική διάπλαση των παιδιών (παιδιά μικρής ηλικίας μπορούν να φτάσουν μέχρι ένα ορισμένο ύψος) και δεύτερον, είναι σχεδιασμένο ώστε να ανακόπτει την πτώση στις ενδιάμεσες ζώνες που σχηματίζονται.

Η εγκατάσταση πιστοποιήθηκε με βάση τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων και της ισχύουσας νομοθεσίας. 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη