Loading...
Menu
Picnic για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Picnic για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο welcome picnic που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ανατόλια, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου, παρουσία του Προέδρου του Κολλεγίου Ανατόλια Δρος Πάνου Βλάχου, της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίας Γεροβασιλείου, της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου Έλενας Κότα, της Υποδιευθύντριας Άννας Σαββουλίδου, της Συντονίστριας του Αγγλικού Τμήματος Σοφίας Γκέγκιου, των εκπαιδευτικών και του διοικητικού προσωπικού τους σχολείου μας.

image00003

image00012

Η συμμετοχή των μαθητών, μαθητριών και των γονέων ήταν μεγάλη, γεγονός που έδειξε τη δύναμη της κοινότητάς μας και του ενδιαφέροντος όλων για το σχολείο.

Τα παιδιά πέρασαν δημιουργικά την Κυριακή τους απασχολούμενα στους σταθμούς που είχε φροντίσει να δημιουργήσει η Μαρία Προεστοπούλου, Συντονίστρια των After School Activities του σχολείου, μαζί με τους εκπαιδευτές των clubs του σχολείου. Τα παιδιά δημιούργησαν κατασκευές στον σταθμό STEM που είχε οργανώσει το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια και ο συντονιστής του Δρ Ηλίας Καλαμπόκης, εμπνεύστηκαν από την ομάδα μαθητών του Γυμνασίου «ANEMOS RACING TEAM» που παρουσίασαν το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό F1in Schools στο Άμπου Ντάμπι, έπαιξαν κουτσό, φιδάκι και twister, διασκέδασαν με face painting – μία ευγενική χορηγία γονέα του σχολείου μας προς τον ΣΓΚ. Επίσης παρασκεύασαν μπισκότα, εξασκήθηκαν σε κατασκηνωτικά παιχνίδια και στο σκι με τον προσομοιωτή του Αλπικού Συλλόγου Βορείου Ελλάδος (ASPIS SKI TEAM) και χάρηκαν τους διασκεδαστές και το ελεύθερο παιχνίδι.

image00002

image00009

image00008

image00005

image00011

image00004

Ευχαριστούμε θερμά το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Anatolia Elementary School για τη βοήθειά του στην υλοποίηση της εκδήλωσης και τη συμβολή τους στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια, το Κτήμα Αρβανίτης, το εστιατόριο «Κρητικός», την εταιρία Biscotti Tsoungari, την εταιρία Κήπου Έργον, την εταιρία Αραμπατζής Hellenic Dough, την εταιρία MFS/ Melathron Food Services, τον Αλπικό Σύλλογο Βορείου Ελλάδος ALPIS, την εταιρία Boutique Baking Pepi Beza και το Photography Studio Iosifina, για τις ευγενικές χορηγίες τους.

image00010

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε όλους στις επόμενες δράσεις – εκδηλώσεις μας του σχολείου μας!

image00001

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Anatolia Elementary School με τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ελευθερία Γεροβασιλείου.

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη