Loading...
Menu
Χριστούγεννα με Kάλαντα και Χαμόγελο

Χριστούγεννα με Kάλαντα και Χαμόγελο

Το πνεύμα και το νόημα των Χριστουγέννων μετέφεραν οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Κολλεγίου Ανατόλια σε επισκέψεις που πραγματοποίησαν σε διάφορους χώρους της πόλης.

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκαν τα παιδιά της Β' τάξης όπου τραγούδησαν και ευχήθηκαν σε ασθενείς, νοσηλευόμενους, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. 

DSC 7465 2

DSC 7478

Τα παιδιά είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα ελληνικά και αγγλικά γεμίζοντας με χαρά όσους παραβρέθηκαν στην πολύ ωραία γιορτή που διοργανώθηκε στην Παιδική και Παιδοχειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου. Τους μαθητές υποδέχθηκαν η εκπρόσωπος του Ιδρύματος κ. Ζωή Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Βασίλης Παπάς, παρουσία της συζύγου του Πρωθυπουργού κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Λίγες ημέρες μετά το ίδιο αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας μοιράστηκαν οι μαθητές της Α΄ και Ε΄ Δημοτικού στο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "Αρωγή" όπου είπαν τα κάλαντα στους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του Κέντρου δημιουργώντας μία πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η Γ΄ τάξη πήγε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Μυρτιά», η Δ΄ τάξη στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας& Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων «ΕΛΕΠΑΠ» και η ΣΤ΄ τάξη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Φροντίζω».

Χριστούγεννα με Χαμόγελο και από το Νηπιαγωγείο μας

Παράλληλα, μία πολύ όμορφη δράση οργανώθηκε στο νηπιαγωγείο του Κολλεγίου Ανατόλια, προεκτείνοντας τη φιλοσοφία του σχολείου που καλλιεργεί με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και την προσφορά στην κοινωνία. Οι μικροί μαθητές μας επισκέφθηκαν το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού, βοήθησαν στον στολισμό του χώρου και προσέφεραν στα παιδιά που μένουν εκεί δώρα, κάρτες, ρουχισμό και γλυκά. Στη συνέχεια τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σπιτιού.

IMG 5031

IMG 5042 1

Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων στο Charity Drive που οργάνωσε το Δημοτικό για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας όπως και στο Charity Drive του Νηπιαγωγείου με τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία δόθηκαν στο «Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού».

Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας που έφεραν τα Χριστούγεννα στην καρδιά μικρών και μεγάλων.

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη