Loading...
Menu
Ψηφίζουμε τις δράσεις του Κολλεγίου Ανατόλια για τον Διαγωνισμό “Bravo Schools”!

Ψηφίζουμε τις δράσεις του Κολλεγίου Ανατόλια για τον Διαγωνισμό “Bravo Schools”!

Οι πιο ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, «διαγωνίζονται» στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools. Ανάμεσα στα 342 σχολεία είναι και το Κολλέγιο Ανατόλια που παρουσιάζει ένα πλέγμα οκτώ δράσεων από το Anatolia High School και το Anatolia Elementary School αξιοποιώντας προγράμματα όπως το Service as Action του Middle Year Program (MYP), το CAS (Creativity, Action, Service) του IB Diploma Program, και δομές όπως το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM και η Βιβλιοθήκη Ελευθεριάδης. 

Το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει με τις παρακάτω δράσεις :

  • Δράσεις Συνεργασίας με την τοπική και ευρύτερη κοινωνία (Καλές Πρακτικές): Green Ambassadors (High School), Service as Action (High School)
  • Εφαρμοσμένα Σενάρια/Καινοτόμα Προγράμματα (Σχέδια Μαθήματος): Διαθεματική Εργασία Νέων Ελληνικών-Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής για το Ρατσισμό (High School), Θεματικοί οδηγοί των Βιβλιοθηκών (Elementary και High School), Service as Action (High School), STEAM και Πράσινη Εκπαίδευση (Elementary School)
  • Μαθητικές Δημιουργίες: Μίλα Τώρα (High School), IB CAS (High School)

Η ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών θα γίνει κατά 80% με αξιολόγηση από Κριτική Επιτροπή, που αποτελείται από εκπροσώπους της εκπαίδευσης, των φορέων υλοποίησης και διαχείρισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων. Το υπόλοιπο 20% της βαθμολογίας θα καλυφθεί από τη συμμετοχή του κοινού μέσω ανοιχτής, οnline ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί έως τις 23 Μαΐου 2021.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δράσεις με τις οποίες συμμετέχει το Κολλέγιο Ανατόλια ΕΔΩΟ κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει περισσότερες από μία δράση. 

Το  Bravo Schools αναπτύσσεται από το QualityNet Foundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας in action for a better world σε συνεργασία με το "World’s Largest Lesson", την UNICEF και την UNESCO. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Με τον σχολικό διαγωνισμό Bravo Schools αξιολογείται όχι μόνον το ίδιο το πρόγραμμα μέσω των εργασιών που κατατίθενται αλλά καταγράφεται και η ωρίμανση της σχολικής κοινότητας σε σχέση με τους Παγκόσμιους Στόχους. Παράλληλα, το Bravo Schools ακολουθώντας τις προδιαγραφές του ΟΗΕ υποστηρίζει την διάδραση της σχολικής κοινότητας με την κοινωνία, αναδεικνύοντας το σχολείο σε μηχανισμό ευρύτερης αφύπνισης της ελληνικής κοινωνίας.

Bravo Schools 2021 3

Bravo Schools 2021 2

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη