Loading...
Menu
«Επίσκεψη» στους θεματικούς οδηγούς των Βιβλιοθηκών του Κολλεγίου Ανατόλια

«Επίσκεψη» στους θεματικούς οδηγούς των Βιβλιοθηκών του Κολλεγίου Ανατόλια

Οι Βιβλιοθήκες του Κολλεγίου Ανατόλια δημιούργησαν την τελευταία χρονιά χρήσιμους οδηγούς για τους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές μας, καθώς επίσης και για το ευρύ κοινό σχετικά με θέματα γενικού ενδιαφέροντος.  Κάποιοι από τους οδηγούς αφορούν στα παρακάτω θέματα:

  • Οδηγός για την διδασκαλία και την μάθηση (στα αγγλικά)
    • o Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για εκπαιδευτικούς με πληροφορίες, εργαλεία και πόρους για τη διδασκαλία και τη μάθηση.
    • o Αυτός ο οδηγός περιέχει αναθεωρημένους πόρους και υπάρχοντα εργαλεία για το πώς να σχεδιάσετε, να αναπτύξετε και να παραδώσετε τη διδασκαλία και τη μάθηση όχι σε μόνος δια ζώσης αλλά και κυρίως σε ψηφιακό περιβάλλον.
  • Οδηγός για το 1821
    • o Συνδέσμοι, λίστες βιβλιων, βίντεο, ειδήσεις, τέχνη, podcasts, εκπομπές και δραστηριότητες για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.
  • Οδηγός για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης(στα αγγλικά)
    • o Προτεινόμενα βιβλία για τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης για παιδιά δημοτικού.
  • Οδηγός για δημιουργική απασχόληση κατά την διάρκεια του Covid
    • o Προτεινόμενα βιβλία, παραστάσεις θεάτρου, όπερας, μουσεία, podcasts, βίντεο, συμβουλές ευεξίας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά.

1821

Αυτοί οι θεματικοί οδηγοί είναι το αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και επιλογής αξιόλογων πηγών από την ομάδα των βιβλιοθηκονόμων και περιλαμβάνουν συνδέσμους σε οργανισμούς, βίντεο, προτεινόμενα βιβλία, άρθρα, MOOCs, ομιλίες, podcasts, κτλ. 

Οι θεματικοί οδηγοί είναι ανοικτής ελεύθερης πρόσβασης και  προσφέρθηκαν μέσω της πλατφόρμας Bravo Schools για να μοιραστούν με τα υπόλοιπα σχολεία της χώρας. Το περιεχόμενο τους ελέγχεται και ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Teaching and Learning

 

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη