Loading...
Menu
Οι Πρώτοι «Ψίθυροι των Χριστουγέννων» ακούστηκαν στο Δημοτικό μας

Οι Πρώτοι «Ψίθυροι των Χριστουγέννων» ακούστηκαν στο Δημοτικό μας

Μία νέα εορταστική παράδοση γεννήθηκε τον Νοέμβριο στο Anatolia Elementary School. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του AES και το εκπαιδευτικό και διοικητικό Προσωπικό του σχολείου διοργάνωσαν το 1ο Christmas Whispers, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Παιδιά, γονείς και εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα και για τρεις ώρες γιόρτασαν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, κάλαντα και τραγούδια, ζεστή σοκολάτα και gluhwein. 

Christmas Whispers 2

Christmas Whispers 8

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Anatolia Elementary School

Christmas Whispers 5

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Μαρία Προεστοπούλου και η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Έλενα Πολυζωίδου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε σταθμούς με παιχνίδια, πάγκους πώλησης χριστουγεννιάτικων ειδών από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, διακόσμηση χριστουγεννιάτικων μπισκότων από την Pepi Beza, αθλητικές δραστηριότητες από την Alpis, Christmas Photo Booth από το Photography Studio Iosifina, Christmas ornaments και face painting από το Catwalk Project.

Christmas Whispers 11

Christmas Whispers 10

Christmas Whispers 3

Christmas Whispers 1

Christmas Whispers 9

Το έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία με το Anatolia Christmas Bazaar, ενώ, σε διάφορα σημεία του campus, συγκεντρώθηκαν αγαθά στο πλαίσιο του Anatolia Thanksgiving Charity Drive

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη