Loading...
Menu
Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2023

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2023

Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κολλεγίου Ανατόλια θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, από τις 14:00 έως τις 18:00 στους ανοιχτούς χώρους του campus μπροστά στο Macedonia Hall και το Kyrides Hall στην πλευρά των Λυκείων (πρώην Αρρένων).

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό και με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών του Anatolia High School, φοιτητών του ACT- The American College of Thessaloniki και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια, των Συλλόγων Γονέων, Αποφοίτων και Φίλων

Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, τιμώντας την προϊστορία του θεσμού που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ’30 για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 20 σωματεία, ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022, συγκεντρώθηκαν 15.000€ τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη του Γενικού Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια, του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε. «ΑΧΤΙΔΑ», καθώς και για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Δέλτα και του Δήμου Θερμαϊκού, προσφέροντας βοήθεια σε συνολικά 289 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα γίνει στις 17:30. από τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο, και θα ακολουθήσει η κλήρωση των μεγάλων δώρων από τη λοταρία που φέτος περιλαμβάνει περισσότερα από 200 δώρα.

Οι μαθητές έχουν κατασκευάσει και παρασκευάσει δικά τους προϊόντα και θα παρουσιάσουν δράσεις που προετοιμάστηκαν σε clubs του σχολείου,  και συνδυάζουν  τη δημιουργικότητα με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Ενδεικτικά:  

  • Xρηστικά και διακοσμητικά είδη, πολλά κατασκευασμένα σε 3D Printer
  • Γλυκά και φαγητά στο πλαίσιο του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας
  • Κοσμήματα από το Jewrelry Club
  • Wire sculptures από τοWire Sculpting Club
  • Αυτοκινητάκια F1 σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε 3D Printer από την ομάδα “Anatolian Racers” που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους επόμενους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in Schools.    

Το club Ελληνικών Χορών θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, και θα ακολουθήσουν μουσικά συγκροτήματα μαθητών και μουσική από το Orchestra Club.

Πληροφορίες: 2310 398 266, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Πέγκυ Περακάκη)

 

Share

 

Δημοτικό
Β. Σεβενίδη 31A
Τηλ: 2310 398 254
2310 398 370, 2310 398 209
Γραφείο Εγγραφών: 2310 398 438

Νηπιαγωγείο
Τζον Κένεντι 60
Τηλ: 2310 398 275

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

55535 Πυλαία, Θεσσαλονίκη