Loading...

Σύλλογοι Αποφοίτων

Στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα λειτουργούν οι παρακάτω σύλλογοι αποφοίτων που συμβάλλουν σημαντικά στην εκπλήρωση της εκπαιδευτικής και κοινωνικής αποστολής του Κολλεγίου Ανατόλια.

Σύλλογος Αποφοίτων ACT (ACT Alumni Association)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του ACT (ACT Alumni Association) φιλοξενείται στο campus του ACT. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου βρίσκονται στη διάθεση των σπουδαστών και των αποφοίτων στο γραφείο 20 (απέναντι από το Career Services Office) στο Niarchos Technology Center. Πρόκειται για έναν δραστήριο σύνολο που υποδέχεται με χαρά τους αποφοίτους του ACT και διοργανώνει διάφορες δράσεις που τους αφορούν.

Γνωρίστε τα μέλη του ACT Alumni Association.

Τηλ: +30 2310 398343
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου (ΣΑΑΚ)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1937. O ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο που αριθμεί περίπου 3.000 μέλη με άξονα την προσφορά στους αποφοίτους, στο σχολείο μας και στην κοινωνία.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:

  • Η καλλιέργεια και η ανάπτυξη στενών δεσμών και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών προς άλληλα και προς το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια.
  • Η παροχή στα μέλη μέσων πνευματικής μόρφωσης και ψυχαγωγίας και η συμβολή στην πνευματική και καλλιτεχνική κίνηση του τόπου.
  • Η επίδοση σε έργα κοινωνικής πρόνοιας.
  • Η παροχή υποτροφιών σε άπορους μαθητές και μαθήτριες για την φοίτηση αυτών στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια ή ιδιοφυών αποφοίτων για ανώτερες σπουδές.
  • Η διατήρηση αναγνωρισμένου αθλητικού τμήματος. Η επίδοση των μελών στον αθλητισμό γενικά και η οργάνωση αθλητικής κίνησης.

Ο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα το σχολείο εκφράζοντας το αίσθημα της εκτίμησης και της ανταπόδοσης στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ που αισθάνονται οι απόφοιτοι. Ενδεικτικά από το 1995 έως σήμερα έχει διαθέσει συνολικά στο σχολείο το ποσό του €1.000.000,00 για το πρόγραμμα υποτροφιών του, για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την συντήρηση των υποδομών του (γήπεδα - κτίρια) και για διάφορες άλλες λειτουργικές ανάγκες του. Με την προσφορά του αυτή ο Σ.Α.Α.Κ. κατατάσσεται δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του Ανατόλια. Ο Σύλλογος Αποφοίτων στέκεται πάντα αρωγός στο έργο του σχολείου μας.

Ο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ αναπτύσσει επίσης σημαντικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, έχει παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ διατηρεί ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αθλητικό τμήμα (μπάσκετ, βόλεϊ και τένις).

Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο Morley House, Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, τηλ. 2310 238835, fax: 2310 287845, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ μπορείτε να επισκεφθείτε το www.saak.gr και στο Facebook S.A.A.K.Anatolia.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ 2019-21

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ '88

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ '95

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ '90

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ'88

ΤΑΜΙΑΣ

ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ '87

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΧΜΙΑ ΙΝΤΑ '95

ΜΕΛΗ

ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ '98

 

ΜΑΚΡΗ-ΒΙΛΔΙΡΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ '92

 

ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ '06

 

ΜΕΡΤΖΟΥ ΕΥΑ '84

 

ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ '91

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ

ΡΕΪΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ '80

 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ '08

 

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΝΕΦΕΛΗ '09

Morley House, Anatolia Campus
Λεωφόρος Τζον Κένεντι 60, 555 35 Πυλαία
ΤΘ 21116, 555 35 Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 238 835
Fax: +30 2310 287 845
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.saak.gr

Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου "εν Αθήναις"

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ εν Αθήναις

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ '80

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ '91

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ '96

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΦΤΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ '00

ΤΑΜΙΑΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ '72

ΜΕΛΗ

ΝΟΜΙΔΟΥ ΜΙΝΑ '79

 

ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ '78

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ '88

 

ΤΣΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ '78

 

ΓΚΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ '04

Τ.Θ. 51194, 154 10 Κηφισιά
Τηλ: +30 210 6811606
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.saka-athens.gr

Share